Back to Question Center
0

Trött på att bli krokad av bankfiskare? Gå ner till guiden från Semalt

1 answers:

Online bedrägeribekämpning tar en ny tur med phishing. Onlinefält är en stor ekonomisk resurs med en oändlig marknadspotential. Många webbplatser och e-handelsföretag använder denna kanal till nyttafrån de många kunderna över nätet. Finansinstitut som banker har en online-plattform, där de flesta transaktionerna kaninträffa. Banker lider av brott mot de flesta hackare och internetbedrägerier som tenderar att stjäla miljoner bort från bankinstitutioner samt de personer som utför själva affärsprocesserna.

Bedrägerier och andra brottslingar har dock en chans att använda denna plattform. Mestbedrägeri fall kommer från bankirer eller hackade bank webbplatser. Phishing innebär skapandet av klonsidor samt en klonplats för en vissBank. Hackers kan använda metoder som spammar eller hakar webbläsare för att lura sina mottagliga offer för att ge värdefull informationtill den falska sidan. Därför läcker personliga bankinformation till hackare, där de kan rikta sig mot tusentals sådana personer. bankertenderar att drabbas av förlusten såväl som försäkringsbolag som försäkrar dem mot denna typ av brott.

Det finns många sätt på vilka phishing kan uppstå. Det är viktigt att vetadem för att förhindra farliga attacker. Några av dessa metoder sammanfaller medan andra involverar en kombination av en eller två av dessa metoder.

Max Bell, en av de ledande experterna på Semalt ,ger insikt i följande phishing tekniker:

  • Dragnet Metod

Detta tillvägagångssätt innebär att du skapar en falsk e-postleverantörs posttjänst. Du kan dåverkar som en legitim kroppsdel ​​där spammaren skickar e-postmeddelanden, fortsätter banklogotyper och annan trovärdighetsinformation. Målethär är att locka ämnena till att tillhandahålla kundinformation. Några av de vanliga massspammningsförfarandena använder denna metod.

  • Rod-and-Reel Method

Denna teknik medför viss direkt inriktning. Hackare kan inneha viss kontaktinformationfrån offret som de spionerar. De kan sedan uppmana vissa riktade sätt att hämta informationen från en användare. Personlig informationsom bankinloggningsuppgifter för onlineåtkomst kan läcka ut på detta sätt.

  • Lobsterpot Metod

Denna teknik innebär att man skapar falska webbplatser som ser ut som legitima sidor. Varje sida,popup och en tjänst som den legitima bankplatsen. Genom att inrikta sig på en smal nisch kan cyberkriminalisten kunnaatt använda spammningsteknik för att göra det möjligt för offret att svara på e-postmeddelandet eller genomföra ett bankförfarande på den falska domänen.

  • Gillnet Phishing

Metoden innebär att man injicerar ett visst skript eller en kod på offrets webbläsare. Som ett resultat,bedrägeriet kan få tillgång till tangenttryckningar när man besöker legitima bankwebbplatser. Dessutom är det möjligt att omdirigera demtill en falsk webbplats.

Slutsats

Internetbedrägerier är vanligt förekommande för de flesta bankinstitut. Många människorlider varje dag av effekterna av hackare och andra cyberkriminella som utför några av dessa bedrägliga transaktioner. Phishing och spammningattacker exponerar kunder information och data till dessa människor som tenderar att göra bort med massor av pengar. Du kan lära dig om bedrägeri och phishinganvänder den här guiden. Dessutom kan du också säkra dina bankprocedurer och dina kunders förbättringar och därmed förbättra några av deInternet säkerhetsåtgärder på din webbplats Source .

November 23, 2017