Back to Question Center
0

Ta del av Semalt på skydd mot bedrägerier

1 answers:

Med nya trender som upplevs inom teknologisk avdelning har hackare och angripare också tagit sin skadliga manipulation till en annan nivå. Hackers bryter datorens slutanvändares säkerhetsprogram som brandväggar med det enda syftet att få tillgång till känslig information som lösenord och kreditkortsinloggningar. I de flesta fall tar hackare full kontroll över webbläsare, där de omdirigerar slutanvändare till en skadlig webbplats.

Betydelsen av webbplatsens säkerhet kan inte fullt ut betonas när det gäller digital marknadsföring. Att klicka på popup-fönster och klick innebär att internetanvändare kan hackas. Idag använder hackare oftast spam-e-postmeddelanden för att hämta information från din dator tyst utan din vetskap. Om du klickar på skräppost och klick kan skadliga angripare bryta dina brandväggar och säkerhetsprogram, vilket gör dig utsatt för attacker.

Att få ett mail från en ansedd företagslogotyp betyder inte att e-postmeddelandet är legit. Genom att klicka på mottagna bluff meddelanden får hackare att hämta värdefull information från din dator, mestadels bankinformationen.

Ryan Johnson, Senior Sales Manager för Semalt , utarbetar taktiken, som används av angripare för att få dig att avslöja din konfidentiella information och sätt att undvika dem.

  • Skicka meddelanden om programuppdateringar, följt av länkar för att installera tillgängliga uppdateringar online. I det här fallet innehåller länken som innehåller skadliga hot som påverkar datorns säkerhetsprogram..
  • Skicka popup-fönster som innebär ditt online-konto kommer att stängas om du inte anger ditt användarnamn och lösenord i realtid. På lång sikt får hackare tillgång till din inloggningsinformation.
  • Skicka meddelanden som innebär att din kontostatus har ändrats. I det här fallet skickar hackare dig en bluff-länk som omdirigerar dig till en skadlig webbplats när du försöker ändra dina lösenord.

Spams Vs. Bedrägerier: Tips och fakta

Både bluff- och skräppostmeddelanden tenderar att vara mycket irriterande. De är båda oönskade meddelanden som irriterar PC-användare när de visas på sina bläddringssidor. Den noterade skillnaden är dock att skräppostmeddelanden inte utgör någon fara för datoranvändaren, jämfört med bluffmeddelanden som är utformade för att samla in värdefull information från din enhet.

Hur man skyddar sig mot bedrägerier

Att vara vaksam när man surfar och använder det offentliga internetet är en nödvändig förutsättning när det gäller webbplatsens säkerhet. Skydda din webbplats från att hackas genom att använda Thunderbirds automatiska spamfilter. Thunderbird-tekniken använder inbyggd bluff för att filtrera skräppostmeddelanden. Det här verktyget visar ett meddelande högst upp på sidan där du varnar efter att du upptäckt ett bluffmeddelande.

Vidare varnar Thunderbird-verktyg en dator slutanvändare när en visad länk verkar omdirigera en användare till en skadlig webbplats annan än den som visas. Att undvika att klicka på e-postmeddelanden om inte datorns slutanvändare är säker på att avsändaren är legitim hjälper till att undvika att hackas. Använda webbläsarversioner med phishing-filter hjälper också till att blockera skadliga hackare från att komma in i din dator tyst.

Att vara skeptisk till både spam och bluff meddelanden bidrar till att blockera angripare från att komma åt dina konton användarnamn och lösenord. Akta dig när du surfar genom att undvika att klicka på bluffmeddelanden och använda e-postprogram som Thunderbird-program som förhindrar att phishing-aktiviteter sker. Också akta dig för bluff taktik genom att kontrollera om en länk är legit innan du klickar på den Source .

November 23, 2017