Back to Question Center
0

Semaltaktier Instruktionerna för att bli av med hänvisningsskräppost genom att innehålla betydande värdnamn

1 answers:

Bots

Botsar sakta din webbplats i hopp om att samla in data, som är antingen stora eller fruktansvärda. Till exempel, Google bot som kryper webbplatser är bra på grund av indexering ändamål medan de hemska dem samlar data (som meddelanden), som mättar din server och söker efter mottaglighet.

Ghost Spam

Det är den mest kända spam som upplevs i undersökningen eftersom den inte besöker webbplatser - lantern festival slot machine. Den överför information direkt till Google Analytics-kontot utan någon kommunikation alls. Webbplatser är vederbörligen fokuserade på, så du oroar dig inte genom att tro att det bara är din webbplats de söker.

Igor Gamanenko, kundsucceschef för Semalt , ger här en användbar lösning för att undvika remissspam.

Erkännande Referral Spam

Öppna Google Analytics-konto och under Anskaffning sedan All rörelse sedan Hänvisningar du enkelt kan hitta, vilka värdnamn överför aktiviteten i enlighet med detta. Du borde välja en mer utdragen datumförlängning för att vara säker på att du har tillräckligt med information för att uppleva någon olaglighet. Försöket att lyfta fram några avvikelser i mätningar kommer att bidra till att eliminera någon meningslös information.

Innan vi tar itu med den primära oroen finns det ett alternativ som borde kontrolleras ständigt i varje Google Analytics-konto angående spökeinspiration. Titta på inställningen och klicka på kryssrutan som finns på "Ta bort alla träffar från kända bots och buggar". Detta alternativ siktar naturligtvis genom identifierade källor för skräppost från Google Analytics.

Google Analytics har ett perfekt kanalval som ger möjlighet att avvisa den framtida spamaktiviteten från utredningsinformation. De falska hänvisningarna är uteslutna på off-chanserna som samtidigt saktas, på så sätt håller koll på språkkällan över lång sikt. Den bästa metoden för att motverka dem som visas i Google Analytics är att skapa en kanal som bara innehåller legitima värdnamn, den äkta aktiviteten på vår webbplats.

För att skilja dina väsentliga värdnamn gå till Gathering of People sedan Innovation then System. Längre tidsperiod är inställd att köra, så du saknar någon information. Genom att knacka på värdnamnsmätningen kommer du att se en översikt över alla värdnamn, inklusive skräppost och hitta de legitima för informationens slutförande. Beroende på måttet på rörelsen som det producerar, kan du behöva införliva translate.googleusercontent.com eftersom klienter kan visa innehållswebbsidor på din webbplats.

När det gäller Neuralab-stället kan vi använda regex-artikulering samtidigt som värdnamn införs i kanalen.

Genom att använda denna artikulering kommer vi ganska nyligen att införliva all rörelse från eller blog.neuralab.net. Eller www.neuralab.net. Om du upptäckte mer omfattande värdnamn kan du inkludera dem i regexartikulationen, så du behöver inte inkludera dem efter varandra. Efter att ha upptäckt alla värdnamn är det en utmärkt möjlighet att införliva dem i kanaler.

1. Besök administratörsområdet för Google Analytics och tryck på Kanaler.

2. Inkludera nya kanaler och namnge det som behöver vara.

3. Välj anpassad kanal sortera och plocka inkorporera (måste göras!).

4. Välj värdnamn under kanalfält.

5. Under kanal lägger du regexartikuleringen som innehåller dina betydande äkta värdnamn

6. Tryck på spara ikonen extra, och du är klar.

November 23, 2017