Back to Question Center
0

Semalt: Vad är definitionen av skadlig kod?

1 answers:

Enligt Julia Vashneva är den Semalt Senior Customer Success Manager, malware en aggregerad titel för ett brett spektrum av skadliga och skadliga applikationer. Oavsett för och obemärkt, råder det för att införa sig på din dator. Bedrägerier använder malware för att få pengar ut ur din post och dessutom att utföra identitetsbedrägerier.

Vilken kanal antar malware att få på din dator?

Malware täcker regelbundet i gratis shareware eller program som du laddar ner från webben. När du går till en webbplats får du en flyga upp som uttrycker att den har upptäckt en infektion på din dator. Du kan introducera en gratis test av en infektionsscanner eller köra ett online-sop på din dator.

Du får en text från någon du är medveten om via nätverksnätverk att det finns bilder på den här personen på webben, inklusive en anslutning till dessa fotografier. Om du trycker på anslutningen blir datorn skadad med skadlig kod.

Vad är en kriminals arbetsmekanism?

På grund av det typiska utnyttjandet av dina program påverkar skadlig program den typiska användningen av dina program på datorn. Detta bör vara möjligt i olika strukturer:

  • När du går till din banks webbplats finns det en möjlighet att du kan vidarekopplas till en falsk plats.
  • Medan du använder webbaserad bankrörelse får du en flyga upp, som plötsligt begär att du anger vissa uppgifter och lägger till digital signatur.

Använda spionprogram för att få data

Spyware kontrollerar dokumenten i din lagring medan du surfar, introducerar andra spionprogram, ersätter din webbsidor och så vidare. Genom att undersöka den största delen av dina aktiviteter kan spionprogrammet skanna och skicka dina sekretessbelagda uppgifter till brottslingar.

Skydda din dator

Tänk alltid på följande tips när du gör avbetalningar via webben:

  • Se alltid till att de senaste uppdateringarna av din arbetsram har införts på din dator. Din dators arbetsram kan också konfigureras för att installera de senaste uppdateringarna följaktligen och introducera dem direkt.
  • Se till att säkerhetsnivån för din webbläsningsprogram är tillräckligt hög.
  • Om du råkar arbeta på distans, garantera att föreningen är säker (till exempel genom att använda ett hemligt ord).

Var medveten

Oavsett de korrekta säkerhetsinsatserna på din dator är det dessutom viktigt att du noggrant överväger när du använder webbbankspengar och särskilt när du markerar dina utbyten noggrant.

Det är till exempel viktigt att du följer med:

  • Lägg bara till en digital signatur på en utbyte som du spekulerar eller har frågat dig själv.
  • Använd rätt avancerat mark för varje ärende eller utbyte.

På samma sätt vara vaksam när du använder webben och e-post.

Bara öppna trovärdiga webbplatser och ladda inte några dokument eller program från obekanta eller oroliga webbplatser.

  • Undvik spam och misstänkta meddelanden.
  • Anslut inte din USB-minne till bara en dator Source .
November 23, 2017