Back to Question Center
0

Semalt: Tvinga inte Google att hata din webbplats

1 answers:

Jack Miller, Semalt Senior Customer Success Manager, varnar dig om att Google kan göra att din blogg eller hemsida försvinner från sökresultaten om du försöker lura den med lågkvalitativ trafik eller sökordsstoppning. Om du till exempel genererar mycket trafik till din webbplats och det fortsätter att växa på några inlägg, kommer Google att varna det och alla inlägg och sidor på din webbplats kommer så småningom att försvinna från sökresultaten. Och det värsta är att du aldrig kommer att varnas om det. Du kommer bara att gå vilse på internet, och ditt hemsida kan bli förstört.

Köp Länkar

Om du någonsin köpt länkar från någon eller ett så kallat ansedd SEO-företag, finns det risk att Google kommer att straffa din webbplats. Om du genererar hundratusentals länkar och försöker komma på första sidan kan du aldrig uppnå de önskade resultaten. Google anser att köpa länkar är en svart hatt SEO-övning och alla andra sökmotorer kallar det spam. Disrespectful webbplatser och sociala medier profiler erbjuder betalda länkar, som passar för ingenting. Så, du borde aldrig gå med något av dessa alternativ.

Ansluta till de felaktiga länkregistren

Om du har gått ihop med felaktiga kataloger, bör du ta bort dem så snabbt som möjligt. Många kataloger skickar din webbadress ledsen, och det är det som Google ogillar mest. Sökmotorerna anser att de flesta katalogerna är skräppost av låg kvalitet, så du bör aldrig välja dem och leta efter kvalitetskatalogerna bara. Matt Cutts från Google säger att länk kataloger är en av de mest missförstådda och udda delarna av SEO.

Artikel Marketing

Om du inte hört om artikelmarknadsföring, låt mig berätta att det har funnits i åratal. Tanken är att skriva artiklar, snurra sina olika versioner och göra små justeringar av orden. Då skickar bloggarna dessa artiklar till olika webbplatser för bakåtlänkar. Anmärkningsvärda webbplatser och företag går dock inte med det här alternativet. Om du tror att artikelbas eller e-zine kan ge dig kvalitetsresultat gör du ett betydande misstag och kan se att din webbplats förlorat i sökmotorns resultat.

Nyckelordfyllning

Det är säkert att säga att sökordet fyllning inte är vänligt för en webbplats till varje pris. Om du har använt många nyckelord och fraser i ett enda stycke, kommer Google snart att minska din rankning och kan skada din webbplats rykte. Keyword stuffing innebär att du använder många nyckelord om och om i ditt innehåll, och om du hoppas att det kommer att få dig en bra ranking, kommer det inte att gynna dig på något sätt.

Onaturlig Ankare Text

Googles främsta problem är att bli av med onaturlig ankare text. Om du inte vet något om det, låt mig berätta att ankare texter hänvisar till texten i en viss länk. Det är tänkt att bygga länkar på en webbplats. Google har nyligen uppdaterat sin algoritm, och onaturliga ankare texter anses nu vara spam.

Broken Links

Du bör alltid kolla din webbplats för brutna länkar och korrigera HTML-koderna. Upprepa denna process tre gånger per vecka för att säkerställa att din webbplats följer Googles policy. Sökmotorn ogillar webbplatser med brutna eller värdelösa länkar, så du borde aldrig gå med det utan kostnad Source .

November 24, 2017