Back to Question Center
0

Semalt - Tips om hur du skyddar din Android-gadget från skadliga program

1 answers:

Att driva en Android-gadget som är smittad av skadlig kod och virus kan vara hektiskt. Malware fungerar för att sakta ner Android-enheter efter att ha kontroll över dem. Enligt IT-experter är Android-enheter lättare och sårbara för att smittas med trojansk viruset lättare. Hackare och angripare dra fördel av Android-användare genom att skicka dem skadliga länkar med skadlig kod och hot.

Android-utvecklare prioriterar mer än något annat på gadgetsäkerheten. För närvarande för att fånga besökarnas uppmärksamhet och engagemang måste du ge dem säkerhet och försäkra dig om att deras uppgifter är säkra på din enhet - dominio microsoft. Liksom andra enheter består Android av sin egen sökväg som blockerar spammare från att skicka falska e-postmeddelanden och länkar till din enhet.

Ivan Konovalov, kundsucceschef för Semalt , utarbetar guiden om hur man tar bort virus från din Android-gadget.

Är du ägare till en Android-telefon infekterad med trojansk virus och annan skadlig kod? Oroa dig inte mer. Din online-säkerhet börjar med dig. Skadliga appar och programvara får kontroll över din Android-telefon efter att ha installerats av misstag. Var angelägen när du surfar och hämtar bilder och videoklipp för att undvika att installera skadlig kod.

Förutom att vara försiktig har andra tekniker införts för att skydda Android-användare från att bli offer för trojanska attacker..Följande tips kommer att hålla dig i kontroll och skydda din Android från att bli smittade.

Installera OS-uppdateringar omedelbart

Ett stort antal Android-användare tenderar att ignorera OS-uppdateringar när uppdateringen visas på skärmen. Android-användare misslyckas med att förstå att OS-uppdateringar kommer med heuristiska funktioner och andra parametrar som hjälper till att hålla sin Android-säkerhet i kontroll. Som en Android-användare, överväga att installera OS-uppdateringar direkt utan att tveka för att undvika virus och malwareattacker.

Använda offentliga konton på det offentliga Internet

Ett stort antal Android-användare är benägna att angripa malware på grund av användningen av offentlig WIFI. Att använda offentligt internet med dina privata konton gör att du är utsatt för trojanska virusattacker, eftersom hackare lätt kan fånga upp dina kommunikationskanaler. Undvik att fylla i konfidentiell information på dina konton när du använder offentlig WIFI.

Installera Mobile Security Apps

Installera premiumsäkerhetsappar hjälper till att skydda din smartphone från att bli attackerad av skadliga hackare. Premium-säkerhetsapps levereras med tilläggsfunktioner som gör det möjligt för en Android-ägare att schemalägga skanningar och borttagning av skadliga program

Mobilt lösenordsskydd

Hantera din smartphone med ett lösenord ger hackare hektiska tider när du försöker komma åt din Android-gadget utan ditt samtycke. Lås din telefon med ett starkt lösenord för att skydda dina registerfiler från att vara smittade med trojanska hot och skadlig kod.

Behovet av läsbehörigheter noga innan du installerar applikationer på din Android kan inte understrykas. Det är viktigt att avmarkera all installation som kommer från okända källor för att undvika att installera appar som kan äventyra din säkerhet. Använd en effektiv virusskanner för att upptäcka och ta bort trojansk virus och annan skadlig kod från din Android permanent. Android-säkerhet börjar med dig. Undvik alltid att klicka på bilagor och länkar från okända källor när du använder offentlig WIFI för att undvika att hackas av skadliga hackare. Going for premium Apps och mjukvara rekommenderas alltid på grund av tillgången till bluff länkar och koder i gratis nedladdning av programvara.

November 23, 2017