Back to Question Center
0

Semalt - Effektiva tips om hur man filtrerar bort Google Analytics Spam

1 answers:

Hackare har arbetat med sätt att tränga in på din webbplats efter att effektiva tekniker har införts för att blockera dem. Idag använder opportunister falska hänvisningar och Google Analytics-spam med det enda syftet att rikta användare till spammiga webbplatser. Öppna referensspams med falska meddelanden kan vara mycket irriterande.

Hackare har under de senaste veckorna skickat skräppost till användare i syfte att klara av klientdata och generera trafik till skadliga webbplatser - computer support experts inc. Efter att ha klickat på falska hänvisningsspams, får användarna omdirigeras till en skadlig webbplats som innehåller virus och skadlig kod. Trojan-viruset har använts i stor utsträckning av opportunister för att dela remissspams som slutar omdirigera klienters malware-webbplatser och onda nätbutiker.

Michael Brown, kundsucceschefen för Semalt , ger övertygande problem för att hjälpa dig att bli av med hänvisningsskräppost.

Påverkan av Google Analytics Spam

Hänvisningsspams tenderar att förstöra hur små webbplatser fungerar, mer troligt på deras data jämfört med stora webbplatser. Efter att ha tagit kontroll över din trafik utnyttjar spammare kunder som besöker en webbplats genom att omdirigera dem till skadliga webbplatser. Enligt IT-experter tenderar mer än 50% av trafiken att omdirigeras av spammare till malware-webbplatser, ett scenario som i stor utsträckning påverkar små webbplatsens mått på framsteg.

I enkla ord tenderar en webbplats som påverkas av trojansk virus att dela referensspammar i stor utsträckning, ett scenario som förstör generering av datatrafik och användarnas engagemang. Felaktig hänvisning och Google Analytics-spam påverkar inte studien negativt antal webbplatser.

Så här filtrerar du bort falsk hänvisningsspam

Att vara angelägen när du surfar och klickar på hänvisningar är en nödvändig förutsättning när det gäller marknadsföring på nätet. Ett antal tekniker har lagts fram för att filtrera bort falsk hänvisningsspam, trojansk virus och skadlig kod som påverkar hur webbplatser fungerar.

Non-Ghost Referral Spam

Spridningsspam för icke-spöke tenderar att besöka slutanvändares webbplatser och tar kontroll över trafikgenerering på lång sikt. För att ta bort alla listor med spam för spridning av spöken, skapa ett filter för att utesluta all hänvisningsspamma som härrör från en känd domän. Megalytic är det allmänt kända språket för spridning av spöken. För att få en levande bild av spam för spridning av spök som besöker din webbplats, gå till Förvärv och klicka på "All Traffic". Öppna hänvisningarna och lägg till ett värdnamn som generellt fungerar som en sekundär dimension.

Ghost Referral Spam

Ghostreferenser får genereras i dina webbplatsrapporter genom skadliga programbesök. Här arbetar spökreferenser för att överföra falska och skadliga data till Google Analytics. På sikt läggs de falska överförda data till din rapport. För att eliminera spökehänvisningsskräppost från din rapport, skapa en ny dimension och lägg till filter som kommer att utesluta all spökehänvisningsskräppost från din rapport.

I Google Analytics-världen blir hänvisningsskräppan ett problem, där det påverkar webbplatsrapporterna negativt. Ett antal tekniker och verktyg utvecklas av Google för att filtrera bort referensspam. Innan du klickar på några hänvisningar rekommenderas slutanvändarna att vara vaksamma och kontrollera legitimiteten för hänvisningar. De ovan diskuterade filtreringsteknikerna hjälper dig att blockera och ta bort skadlig kod som trojansk virus och hänvisningsskräppost från din webbplats.

November 23, 2017