Back to Question Center
0

Semalt: Grundläggande skäl att blockera Referrer Spam i WordPress och Google Analytics

1 answers:

Spam kan antingen använda serverns utrymme för att skicka ut skadlig kod, trojaner eller virus eller dra fördel av användarens sårbarheter och skicka skadlig skadlig kod och virus direkt till dem. Hur som helst, spam behöver användaren, men användaren behöver verkligen inte den. När du öppnar WordPress är det absolut nödvändigt att man implementerar verktyg för att hämma infiltreringen av spam.

Hänvisningsskräppost är en av de typer som påverkar WordPress och kan få stora konsekvenser för Google Analytics-systemet. Det preys på webbplats ranking s så att sök algoritmer mot det. Jack Miller, Senior Customer Success Manager Semalt , säger att den bästa tekniken är att blockera hänvisningsskräppost på både Google Analytics och WordPress - buy race day fascinators images.

Referrer Spam

Det har ett syfte som är att snedvrida sökmotorns funktion. Spammare skickar ut flera länkar och webbadresser i ett bud för att öka en viss webbplatss rangordning. De är vanligtvis falska länkar men länkar alltid tillbaka till den specifika webbplatsen. Kort sagt, det är en genväg för att förbättra sökrankningen utan att ge värdefullt innehåll. Om analysrapporten innehåller den här trafiken i sin rapport innebär det att webbplatsen länkar tillbaka till en webbplats med dålig kvalitet. Det förbättrar rankningen för webbplatsen, men om Google identifierar den här tekniken, straffar de webbplatsen för att arbeta tillsammans med en skräpwebbplats.

Google och andra sökmotorer har kommit med en defensiv mekanism för att förhindra att massor av skräppost hänvisas till webbplatser. Ändå rekommenderas användarna att vidta försiktighetsåtgärder för att minska problem.

Spamreferens får sitt namn från det sätt det samverkar med Google Analytics. Som webbplatsägare vill man se vilka webbplatser som hänvisar trafik till webbplatsen. Spammare utnyttjar detta och hoppas att de klickar på sina webbplatser när de refererar till Google Analytics-rapporten.

Fördelar med att blockera referensspam

En följd av hänvisningsskräppost är att det kommer att störa webbplatsens framtida sökrankningar. För att vara framgångsrik i en marknadsföringskampanj måste man se till att webbplatsen fortsätter att leverera kvalitetsinnehåll till sina besökare. Förekomsten av hänskjutande spam hämmar detta mål. Därför förhindrar förebyggande ägarnas webbplats från rubbningen av dåliga länkar på deras plattform. Allt de gör gör det svårare för besökaren att hitta relevanta innehåll. Slutligen finns det också en potential att man kan klicka på en webbplats som innehåller skadligt innehåll.

Blockera Referrer Spam i WordPress och Google Analytics

  • Installera Referens Spam Plugin

Bläddra i plugin-sidan för skräppost och ladda ner och installera plugins i WordPress-instrumentpanelen. Det öppnar alla dess funktioner och inställningar. Aktivera sedan plugin. Andra verktyg att använda är Sucuri, SpamReferrerBlock eller WP Block Referrer Spam.

  • Konfigurera inställningar

Det finns en flik på vänster sida av den WordPress-lutade Referrer Spam. Klicka på den och följande hänvisa till skräppost som följer. Välj alternativet Automatiskt uppdatering för att se till att det blockerar skräppost på en daglig basis. I blockläget väljer du Omskrivningsblock eftersom det fungerar snabbare och körs på servernivå. Under Manuell uppdatering är det där en uppdatering hänvisar till spamdefinitioner, särskilt om det inte finns en misstänkt länk som ännu inte rengjorts.

  • Kontrollera senaste uppdateringar och anpassade block

En hänvisningsskräppostsida, det finns ett övre bottenalternativ för den senaste uppdateringen, som informerar om när användaren utförde den senaste uppdateringen. Det är ett utmärkt verktyg som indikerar plugins effektivitet. Om det finns några spammiga webbadresser i rapporten, kopiera och klistra in länken i rutan anpassade block för en manuell inställning. Spara sedan alla ändringar och avsluta.

  • Visa blockerade webbplatser

Klicka på fliken Referrer Spam och välj Alla blockerade webbplatser. Det öppnar sedan ett fönster med alla blockerade webbadresser, och man kan öppna dem utan hot.

  • Bli av med Ghost Referrer Spam

Öppna Google Analytics för att avgöra om det är i fungerande ordning. Några av sajterna kan komma igenom eftersom de är Ghost-hänvisningar vilket innebär att de inte kommer till webbplatsen så att plugin-programmen inte kan blockera dem. Följ följande process: klicka på Målgrupp, välj Teknik och sedan Nätverk. Hitta och välj värdnamn som den primära dimensionen. Notera alla domäner och gör en lista över alla legitima. Klicka på Admin, filtrera, lägg till filter, anpassad filtertyp och inkludera sedan. Välj spara och avsluta. Gå tillbaka till instrumentpanelen för att se om det nu fungerar.

November 23, 2017