Back to Question Center
0

Semalt Expert på Infection, Spyware och Malware Security Guide

1 answers:

Malware (en term för det onda programmet) är en applikation som är avsedd att tränga in eller skada en dator i avsaknad av samtycke. Malware innehåller maskar, PC-infektioner, trojanska hingstar, spionprogram, scareware och det är bara toppen av isberget. Den kan vara tillgänglig på webbplatser och meddelanden eller omfattas av nedladdningsbara dokument.

Ett idealiskt sätt att avstå från att bli förorenad är att köra ett anständigt fientligt infektionsskyddande program, göra intermittenta utgångar för spionprogram, avstå från att knacka på misstänkta emailanslutningar eller webbplatser. Var det som det är, är konstnärer knepiga: då och då malware maskeras listigt som ett e-postmeddelande från en följeslagare eller en användbar webbplats. Faktum är att även de mest försiktiga med webbanvändare kommer sannolikt att få virus förr eller senare - word info auto.

På chansen att du gör det finns det många kostnadsfria interventionsprogram som är tillgängliga för att du ska kunna evakuera det. Igor Gamanenko, kundsucceschef för Semalt , listar några under.

Scareware:

Du bläddrar, och all en plötslig skärmbild med genuint utseende visas och märker att det finns ett problem på din dator, till exempel: "Din dator kan vara förorenad med skadliga spionprogram. Snabb utvisning krävs. För att undersöka, klicka på "Ja". Du vet inte om det är äkta eller inte, så vilken strategi adopterar du? Var försiktig, det kan vara scareware.

Spyware:

Den övervakar skärmarna och samlar data om dig, din dator och dina prövningsegenskaper utan ditt samtycke, för det mesta, för att främja ändamål. Det kan också samla data från ditt adressmanuskript och till och med dina sökord.

Infektion:

Malware-program som kan replikera sig och smitta olika PC-skivor.

GRATIS ANTIVIRUS PROGRAM

De åtföljande programmen löper konsekvent ur sikte, skyddar datorn mot förorening.

Avast

Ett kostnadsfritt antivirusprogram dominerat mot spionprogram, fientligt mot rootkit och solid självförsörjning medförde.

AVG GRATIS

Mot infektion ansökan från Grisoft som naturligt skyddar PC från infektioner genom att ge bekväm infektion databas information och säkerhet.

Microsoft Security Essentials

Det ger kontinuerlig säkerhet till din dator som skyddar mot infektioner, spionprogram och olika illvilliga applikationer.

Sandboxie

Skapa ett säkert segment på din dator för säkrare webbutifiering med detta gratisprogram. Detta är ett extra instrument för vidareutvecklade kunder.

Mångsidig säkerhet

Till att börja med, se till att du introducerar det senaste programmet som uppdaterar din arbetsram. Dessa innehåller ofta säkerhets- och säkerhetsuppdateringar för att säkerställa din gadget. Officiellt förorenad? Fixa det.

FREE SPYWARE / Eradication Apparatus

Den medföljande ansökan undersöker din ram för skadlig programvara, försvårar eventuella föroreningar som den kan upptäcka.

SUPERAntiSpyware

En kostnadsfri malware eradicator som också tar ett skott på rootkits, maskar, spionprogram, parasiter och adware.

Malwarebytes

En exceptionellt respekterad och framgångsrik programvara som känner igen och dirigerar scareware och malware från din dator.

November 23, 2017