Back to Question Center
0

Semalt Expert - Hur man får dina barn att förstå och undvika skadlig kod

1 answers:

Vi är medvetna om att de flesta skolorna inte lär barn hur man ska vara säker på internet och hur man undviker skadlig kod och virus. Kanske är det viktigt att förstå betydelsen av informationsteknologi i våra liv och att kunna felsöka tekniska problem. För detta skulle vi behöva lära oss grunderna till våra barn - correos electronicos de personas en colombia que. Annars finns det ingen chans för oss att uppnå framgång.

Ryan Johnson, ledande expert från Semalt delar sin erfarenhet och anger några praktiska tips för att dina barn ska kunna vara säkra på internet.

Hur våra barn spenderar tid på internet

Först och främst bör vi vara bekanta med hur våra barn spenderar tid på nätet. En annan fråga är hur kan vi hjälpa dem att förstå skadlig kod och hur man kan bli av med den. Vi kan hjälpa dem att utveckla en förståelse för malware och virus genom att ge dem regelbundna uppdrag. Det är vår handledares uppgift att ge barnen datorrelaterade uppdrag och hjälpa dem att lösa frågorna.

Lärar barn med relevanta videor

Ett stort antal videor på datavirus finns tillgängliga på internet..Det är sant att de flesta av videon riktar sig till vuxna, men det betyder inte att våra barn inte kan få fördelar med dem. Många YouTube-videor berättar mycket om hur man anpassar sina säkerhetsinställningar och hur man laddar ner användarvänliga appar och spel regelbundet. Således är det våra föräldrars och lärares uppgift att få barn användbara videoklipp baserat på deras klassnivå och mentala förmågor. Senast hittade jag flera nyheter som täcker internethot. Vi kan också dela dessa bitar med våra barn så att de kan läsa och lära sig nya saker.

PPT-presentationer

Ja, det är sant att jag använder PPT-presentationer för att lära mina barn mycket om bara säkerhet och säkerhet. Det allra första är att få barnen många videor och PPT-presentationer om skadlig kod och virus och hur man kan bli av med dem. När de har gått igenom det material som tillhandahålls är nästa steg att ställa några frågor för att kontrollera om de har lärt sig alla grunderna eller inte. Människor som tror att deras barn är säkra på att surfa på internet eller använda sociala medier gör ett stort misstag. Det finns många saker som behöver vår uppmärksamhet, och självklart bör vi överföra kunskap till våra små för sin säkra och säkra framtid. För barn under sju kan vi få versioner av bildböcker som är relaterade till virus och skadlig kod. Genom dessa böcker kan vi lära oss hur de ska förbereda sig för framtiden och hur de ska säkerställa deras säkerhet på internet.

Slutsats

När det gäller virus och skadlig kod måste både vuxna och barn lära sig grunderna. För alla är online-säkerhet en av de största problemen idag. Om vi ​​inte uppmärksammar antivirusprogram och anti-malware-program riskerar vi att förlora all vår data och känsliga filer. Samma sak bör läras till våra barn. När du använder sociala medier, bör de se till att deras profiler och lösenord inte hackas. Så, lärare bör ordna extra klasser för barn att leverera föreläsningar om malware och virus.

November 23, 2017