Back to Question Center
0

Semalt Expert: Hur man kämpar mot illamående cyberattacker

1 answers:

I det 21: a århundradet har säkerheten hos webbplatser och webbapplikationer visat sigvara en viktig fråga i den digitala världen. Alla företag som bedriver verksamhet med hjälp av teknik är sårbara för den nämnda utmaningen.Vissa företag är redan offer för Cyber ​​Attacks medan andra fortsätter att fungera i en alltmer farlig online-plattform fullav hackare.

Frank Abagnale, Senior Kundsucceschef på Semalt Digital Services, syftar till att varna internetföretag om hur man förhindrar cyberangrepp i sina webbapplikationer eller webbplatser. Dessutom,Viktiga tips som ett företag kan genomföra för att förbättra sina säkerhetsåtgärder markeras också. I detta sammanhang är det av största viktatt förstå att ännu större och etablerade företag kan påverkas av hackningen. Till exempel blev Zamota hackade tidigt i år,och dess konfidentiella information och användarnas databas användes felaktigt av hackare. Så hur kan du skydda din webbplats från cyberattacker?

Till att börja med, använd uppdaterade applikationer och programvara. Nästan alla webbplatsägare harhört talas om Magento, Joomla och WordPress som har uppdateringsalternativ som kräver ett knapptryckning för att ladda ner eller installera det senasteplugins och versioner. I detta avseende varnas utvecklare och användare om att välja lågt rankade plugins eftersom attacker kanhar medvetet skapat dem som syftar till att hacka webbplatser. CMS (Content Management Systems) samhällen som WP (WordPress) ochMagento har hittills arbetat obevekligt för att säkra webbplatser. Dessutom fortsätter dessa plattformar att släppa regelbundna säkerhetsfläckar som gör detwebbplatser mer robusta för online-säkerhet..Ett av de mest utsatta områdena är värdhantering. Men online-företag rekommenderas attanvänd hanterad värdlösning. Verksamhetsbolaget tar hand om säkerhetsuppdateringar när paketet används. Således kan företag alltidförbli säker från hacking.

Lösenordsskydd och varning är det andra säkerhetssteget för webbplatser. UppkoppladAnvändare bör skapa och behålla starka lösenord som består av specialtecken, alfabet och siffror så att ingen kan spricka dem enkelt.På samma anteckning kan webbplatserägare och användare installera några Google-relaterade produkter som förhindrar att du stjäl lösenord av andra onlinewebbapplikationer eller webbplatser. Chrome-webbläsaren tillhandahåller till exempel en filnamn som heter "Lösenordsvarning", som kan hämtas ochinstalleras fritt på nästan alla maskiner.

För det tredje, kör verktyg på webbplatsen som förhindrar DDoS (Distributed Denial of Service).DDoS är en framväxande trend för angripare och spammare att skicka falsk trafik på en viss webbplats, vilket gör innehållet otillgängligt.Den enorma trafiken som gör en webbplats otillgänglig skickas från flera källor. I huvudsak är det en potentiell risk för alla systemglobalt som är infekterade och komprometterade med trojaner och angripare riktar sig mot ett system i taget. Google har en produkt som heter GoogleShield Project för att skydda nya webbplatser från DDoS skadliga attacker. Tjänsten är tillgänglig för fri användning av små online newsrooms,nya platser och oberoende journalister.

Använd slutligen en dedikerad webbhotell server. En dedikerad server är säkrareän delad webbhotell med flera webbplatser i taget. Det förhindrar en webbplatsägare från skadliga angripare som använder sårbarheter fören plats för att hacka andra webbplatser som finns på servern. Överväg att använda webbhotellstjänster som tillhandahåller webbapplikationer brandväggar för derashosting servrar Source .

November 23, 2017