Back to Question Center
0

Semalt Expert: Hur man använder Outfox Phishing Scam Professionals

1 answers:

Phishing är en hacking metod som innebär att lura offer för att klicka på en särskild skadlig länk. Av denna anledning finns det många forskare och metoder för att hantera spam som webbplatser rekommenderar. De flesta har till exempel kunskapen om att klicka på en knapp eller länk från en sketchy e-post kan leda till ett hack. Så mycket som denna information är tillgänglig verkar hackare fortfarande lyckas i sina attacker i samma åtgärd. Till exempel fick hackare från Ryssland Yahoo hack med hjälp av e-postmeddelanden som innehåller skadlig kod - tour huacachina nazca. Den demokratiska nationella kommitténs informationsbrott är ett resultat av ett trojansk script som finns i en förhandsgranskningspanel av en bild. Gmail Phishing-bedrägerier blir också vanliga med varje dag som passerar.

Lisa Mitchell, Semalt Customer Success Manager, sa att de flesta phishing-attacker beror på skadlig kod i en bilaga eller länk. E-postmeddelandet måste övertyga offeret för att utföra ett visst åtgärdsprocedur eller klicka på en länk för att komma till hakpunkten för systemet. Några av de metoder som dessa hackare använder är SQL Injections och Cross site scripting. Det finns många fall där kreditkortsbedrägerier gör att många människor förlorar sina pengar. Phishing kan också avslöja en persons information i händerna på hackare. Några av de vanliga phishing-attackerna i detta avseende är de fall där kändisar ger ut pengar till personer som hotar att avslöja sina hackade bilder.

Klicka inte på objekt blint

Tänk innan du klickar. Du kan undvika de flesta phishing-attackerna genom att undvika att klicka på de flesta spam-e-postmeddelanden. Exempelvis kan vissa av dessa e-postmeddelanden innehålla virus som kan äventyra säkerheten för ditt datorsystem I andra fall kan du klicka på en länk och bekräfta att den tillhör en riktig person. Som ett resultat ökar du din sårbarhet mot framtida attacker och nuvarande attacker. Några hackare använder tekniker som att placera en unsubscribe-knapp i meddelandet av deras email. Klicka inte på den här länken. Denna effekt bekräftar bara till hackarna att e-postadressen är giltig och kan utföra framtida attacker.

Ladda ner inte bilagor utan att söka deras giltighet. Vissa e-postleverantörer som Gmail har en säkerhetsåtgärd för att skanna för trojanerna och virusen, som kan vara närvarande i e-postmeddelandena. Dessa e-postmeddelanden kan öppna dörrar för hackattacker. För Outlook-användare ställer du inte in bildförhandsgranskningen som en standard. Detta tillstånd är den nuvarande konfigurationen för e-postrutan men kan vara annorlunda för vissa användare. Bildförhandsgranskningar kan utföra vissa virusskript som kan hacka användarens webbläsare.

Endast legitima källor

Se till att dina e-postmeddelanden kommer från en legitim källa. Några av domänerna som bluffar människor är redan spammarkerade. Som ett resultat, radera deras e-postmeddelanden från spammappen så fort som möjligt. Dessutom bör du överväga att leta efter eventuella fel i grammatiken för användning av lågupplösande logotyper. I vissa fall är phishing-e-postmeddelanden inte originella och kan presentera allvarliga brister i hur de försöker att likna vissa legitima webbadresser. Det är också bra att se till att e-postleverantören har ett robust backupprocedur.

November 23, 2017