Back to Question Center
0

Semalt Expert Förslag på Förhindrande av Internethot

1 answers:

Cyberkriminella syftar gradvis på att företagsdatorer använder malware som hoppas kunna dra nytta av dödlig information. De har flyttat från att rikta in konsumentens stationära datorer till företagsansvariga. Det finns stigande företagsnätverk som är utsatta för skadlig kod. Sociala sidor, rörlighet för anställda och användardriven IT är några av de faktorer som bidrar till ökad kontakt mellan företagsystem och malware - development application web mobile. Trusler som är beständiga och trojaner kan bryta och kompromissa med känsliga data.

Ivan Konovalov, kundsucceschef för Semalt , presenterar en värdefull guide för att förhindra internethackningstrusler.

För det första, håll webbläsarens plugin-program lappade.

Attackers kan inte använda Adobe Acrobat eller Adobe Reader eller Microsoft Internet Explorer för att nå ett system. När alla patchar blir tillgängliga installerar du dem omedelbart.

För det andra, blockera peer-to-peer-användning.

Eftersom ett sätt att distribuera skadlig kod genom att dela filer i peer-to-peer-nätverk bildar och verkställer en policy som inte är jämförbar.

För det tredje stänger du av Windows AutoPlay.

Stoppar nätverksbaserat virus som Downadup och Conficker från att hoppa från nätverksenheter utan att ändra bolagsreglerna på de öppna aktierna.

För det fjärde, aktivera förbättrad säkerhet i Adobe Reader.

PDF-filer döljer ibland attacker. Härdning av läsaren skyddar maskinen från sådana attacker.

Därefter begränsar användningen av nätverksaktier.

Eftersom virus gillar att sprida sig via nätverksdrivna enheter, bör mappade enheter stängas om det inte behövs på allvar. Ge tillåtelse att bara läsa och begränsa lässkrivning..

Granska effektiviteten av gateway blockering och mail security.

Websäkerhet och effektivt mail hjälper till att bli hotet innan det når skrivbordet. Se till att en säkerhetsupplösning är tillgänglig som kan uppdateras ofta. Det kommer att göra det möjligt att upptäcka senaste skadliga programvaran, skräppost och korrupta avsändar-IP.

Granska tidsplanen för distribution av säkerhetsinnehåll.

Släppandet av antivirus görs separat på en dag och i veckan för IPS-innehåll. Uppdatera ofta infekterade maskiner eller till och med alla maskiner när uppdateringarna kommer om möjligt.

Skydda mobila enheter, speciellt smartphones.

Mobila enheter tar skadlig kod till nätverket som en dator som är oskyddad. Detta händer eftersom alla med en surfplatta eller smartphone vill komma åt nätverket.

Använd verktyg som går utöver antivirus.

Antivirusprodukter är inte effektiva nuförtiden som tidigare eftersom hoten utvecklats för att undvika antivirusprogrammets programvara. Dagens hot är webbbyggda. IPS (Intrusion Prevention System) kan stoppa skadlig programvara innan de tränger in i en maskin.

Ändra standardinställningar för en maskin.

Ett fåtal antal ändringar i inställningarna gör stora säkerhetsförbättringar på enheten. Att ändra maskinens standardinställningar hjälper dig att få ut det mesta av det.

Särskilda hot kan blockeras genom att tillämpa regler om tillämpningskontroll.

Enhetsstyrning och Symantec-verktyg för slutpunktsskydd används för att stoppa bestämda filer, skydda viktiga data och blockera användarvänligheten i nätverket.

Utbilda slutligen användarna.

Utbildning är mycket effektiv för att förebygga skadlig programvara. Be användarna att bara klicka på källor som är betrodda vid sökning, inte uppdatera program som codec, Flash och mediaspelare när de marknadsförs av icke-anslutna webbplatser, inte använda peer-to-peer-nätverk på företagsmaskiner och undvika att klicka på bilagor eller länkar från okända källor. Följande ovan diskuterade punkter kan hjälpa en skyddad.

November 23, 2017