Back to Question Center
0

Semalt: En kort översikt över spam och scam-terminologi

1 answers:

Internet har olika möjligheter, som är fulla av människor som har olika avsikter. För skräppost finns det IT-specialister vars huvudsakliga fokus brukar utnyttja systemets sårbarhet och mänsklig okunnighet för att göra sina internetuppgifter lyckliga. Det finns till exempel många fall när människor faller för phishing och andra hacktekniker. Spammare orsakar massiva förluster eftersom de kan arbeta tillsammans med hackare för att stjäla mycket pengar från sina offer.

När vi gör webbplatser är slutmålet vanligtvis användaren. Därför bidrar alla våra ansträngningar till att göra inköpsprocessen till en framgång, liksom att göra kunden må bra. Vi misslyckas med att faktor i möjligheten att hackare attackerar din hemsida, liksom de av svindlarna. Det finns många metoder som hjälper webbägare att undvika spam. Kom ihåg säkerheten att använda din webbplats samt att se till att kunderna är säkra bygger på effektiviteten av anti-spam-metoderna på plats.

Ivan Konovalov, den Semalt kundsucceschefen, presenterar följande konventionella tekniker som används av människor:

  • Attachment scam. Människor kan använda e-post för att skicka trojaner till intet ont anande personer. Den här metoden fungerar genom att den person som skickar e-posten hackar användar-PC-datorn, vilket eventuellt äventyrar säkerheten att använda webbläsaren..Vanliga virus innehåller trojaner som kan koppla in i offrets webbläsare och göra det öppet för attacker. De kan styra datorns maskinvara såväl som inspelning av tangenttryckningar och lösenord. I andra situationer finns det många sätt på vilka dessa bilagor kan orsaka problem på offrets dator.
  • Adware. Det finns många annonser som blockerar skärmen av någon internetanvändare. Som ett resultat kan människor med dåliga avsikter använda denna teknik för att utföra sina uppgifter. Till exempel kan människor skicka virus i namnet på annonser. Denna programvara hakar i ett offerdatas dator och gör webbläsarna sårbara för de flesta onda attacker. Du bör vara försiktig med de programvaruprodukter du använder på din dator. Dessutom kan de flesta fria produkter innehålla skadliga produkter.
  • DoS / DDoS Attacks. I sådana attacker försöker hackare att ta ner en webbplats genom att överbelasta servern med förfrågningar. Denna teknik försvagar bandbredd som gör webbplatsen oanvändbar och följaktligen oanvändbar. Hackare kan förbättra effektiviteten av denna metod genom att använda flera botnet-system.

Slutsats

Det finns många typer av människor som använder webben. Eftersom människor fortsätter att skapa hjälpsamma och kommersiella webbplatser, fokuserar andra på att skärpa sina hackfärdigheter för att kompromissa med cybersäkerhetens tillstånd. Som ett resultat lever företagen i en konstant rädsla för att möta en massiv hackattack liksom några andra förluster som uppstår vid hacking. Vissa spamattacker kan härröra från en konkurrent, som kan göra dina insatser för sökmotoroptimering (SEO) misslyckas, särskilt när din webbplats lider av att hacka försök på SERP. Några av de spam- och antispammetoder som finns på plats är bara inriktade på att göra människor medvetna, men slutar inte det övergående problemet. Du kan använda denna riktlinje för att tillämpa spam-stridsflygningar på din e-handelswebbplats och uppnå många mål Source .

November 23, 2017