Back to Question Center
0

Semalt: En guide för nybörjare om hur man installerar WordPress-plugin

1 answers:

Denna riktlinje gäller endast för dem som använder wordpress.org. För de personer som använder wordpress.com är det omöjligt att installera plugins på grund av några av dess begränsningar. Det är viktigt att skapa en egen värd wordpress.org webbplats för att kunna använda plugins. Det finns många metoder genom vilka man kan installera ett wp-plugin. Du kan till exempel installera ett WordPress-plugin genom att söka efter det i sökkonsolen, genom att ladda upp det eller installera wp-pluginet med FTP.

Följ dessa tips från Artem Abgarian, en toppspecialist från Semalt , och du kommer säkert att lyckas.

1. Installera en wp-plugin med hjälp av WordPress Plugin Search

En av de enklaste metoderna för att installera ett wp-plugin är genom att söka efter det i sökkonsolen. Med det här alternativet kan du få tillgång till många plugins som finns i WordPress plugin-katalogen. Du kan skriva in någon sökfråga och hitta ett plugin som passar ditt behov. När du installerar det hämtar WordPress det och sätter det upp för dig. När processen lyckas får du ett bekräftelsemeddelande om att aktivera plugin. Du kan också återgå till plugin-installationsprogrammet.

För ett plugin till arbete, måste du komma ihåg att aktivera det. Det är också viktigt att notera att alla plugins har olika inställningar. Det betyder att det finns olika sätt som de behöver konfigureras. Dessa metoder kommer inte att omfattas av denna riktlinje. En av nackdelarna med detta tillvägagångssätt är att du bara kan installera de fria pluginsna. I vissa unika situationer kan du behöva installera ett plugin som inte är tillgängligt i den här katalogen.

2. Installera en wp-plugin med hjälp av WordPress Admin Plugin Upload

I vissa fall kan du behöva installera betalade plugins till din wp-webbplats. I det här fallet kan sökkonsolen inte hjälpa dig. WordPress har en uppladdningstjänst i adminområdet som kan låta dig installera ett plugin på konsolen. Du måste ladda ner plugin-programmet från en internationell källa. Därefter måste du logga in på din wp-admin-flik, gå till plugins och lägga till en ny sida.

Från den här punkten kan du klicka på uppladdningsproppknappen. Ladda upp den här filen från din PC-katalog. WordPress laddar upp och installerar det här pluginet för dig. Precis som ovanstående metod, efter en lyckad installation, kan du aktivera pluginet eller återgå till plugins-sidan. Alla inställningar är anpassade till utformningen av plugin.

3. Installera manuellt en WordPress-plugin med FTP

I vissa speciella tillfällen kan din wp-hostingleverantör ha några filrestriktioner som kan begränsa din flexibilitet att installera ett plugin från adminområdet. I det här fallet är installationen av wp-plugin via FTP det bästa alternativet. Även nybörjare kan enkelt styra FTP-chefen. Först och främst bör du ladda ner och extrahera zip-filen till ditt plugin på din dator. Från denna punkt kan du behöva ladda upp plugin till din wp hosting-server med en FTP-klient. Din wp-webbhotell kan tillhandahålla en FTP-chef för din webbplats. En gång i FTP-hanteraren kan du lägga till den i sökvägen / wp-innehåll / plugins / katalog på din server Source .

November 24, 2017