Back to Question Center
0

Semalt: Det enklaste sättet att optimera bilder för SEO

1 answers:

För privatpersoner som driver e-handelsföretag kan bildoptimeringsteknik förbättra digitalmarknadsföring och online-närvaro. Bildoptimering bidrar till att öka en svarstid på webbplatsen samt förbättra UX-utseendet på din webbplats. I många fall fungerar bilder som innehåll och har möjlighet att rangordna sig i sökmotorer bildresultat. I den här guiden av Frank Abagnale, kundsucceschef för Semalt , hittar du olika bildformat, liksom sätt att optimera bilder för SEO.

Använd ett filnamn med nyckelord

En av de viktigaste teknikerna för internetmarknadsföring är sökordssökning. De flesta bilder finns i namn som representerar vissa koder eller datum. Det är nödvändigt att inkludera vanliga engelska nyckelord när namnet på en bildfil på din webbplats. Genom att använda konkurrenskraftiga sökord visas din webbplats på de flesta SERP-nyckelord inom din valda nisch. Dessutom ökar bilderna utseendet på en webbplats på sökmotorer, vilket gör UX- och klientsamverkan bättre än tidigare.

Optimera bild Alt Taggar

"Alt Taggar" är textinmatning som fungerar som alternativ till bilden. När en webbplats inte laddar en bild effektivt skapas en alt-tagg. När en webbplats gör en bild effektivt, är det möjligt för en besökare att se textalternativet genom att sväva muspekaren väldigt på sidan. Denna funktion bidrar också till SEO-prestanda på din webbplats. Framgångsrika e-handelswebbplatser har rätt sätt att behålla sin position i SERP. Du kan också inkludera några nyckelord i Alttexterna på bilderna för att göra dem rankade på sökmotorens bildsökning.

Använd bilder av en liten filstorlek

En webbplatss känslighet kan förändras väsentligt med att små bilder tas med. Den genomsnittliga lasthastigheten för en webbplats bör vara mellan 3 och 5 sekunder. Att sätta för många stora mages kan sakta på en webbplatss respons. Dessutom har de flesta internetanvändare en kort uppmärksamhet vid visning av en sida. Du kan förlora en potentiell kund på grund av förseningar på en webbplats när du laddar i tid.

Effektiv bildoptimering innebär att du väljer en bild med den lägsta filstorleken, samtidigt som du uppmärksammar belastningstiden och hastigheten.

Använd dekorativ bildbehandling sparsamt

Ibland kan en webbdesign välja en UX som använder många dekorativa funktioner. Till exempel kan en webbplats innehålla bilder i logotyperna och knapparna. Ibland kan dessa bilder bli för många, vilket minskar hastigheten på webbplatsens laddning. Det är alltid viktigt att välja en webbplatskarta som minimerar alla bilder samt dekorativa aspekter på webbplatsen.

Gör flera vinkelspel för en produkt

De flesta online-kunder tenderar att titta på andra bilder av samma produkt. Det är viktigt att strategisera bilddimensionerna för din produkt och göra många informativa vinklar. Låt oss säga att du optimerar en webbplatsbild för en bil. Det är viktigt att inkludera bilder på framsidan, baksidan, sidan och det inre av fordonet. Att ha många bilder ökar också besökarens förtroende och försäljning Source .

November 26, 2017