Back to Question Center
0

Semalt: Allt om phishing Scam And Spams

1 answers:

Att få irriterande meddelanden och annonser i din e-postadress och postlåda kan vara väldigt irriterande. Några av de e-postmeddelanden som skickas till din e-postadress gör att du är sårbar för att bli nedtagen av en skadlig hackare. En fullständig organisationswebbplats kan tas ner genom att klicka på ett bluff-e-postmeddelande som vanligtvis kallas skräppost. Skräp-e-postadresser omdirigerar datorns slutanvändare till skadliga webbplatser, där de enkelt hanteras med legitlika priser. Din webbplats säkerhet bör vara din prioritet.

När det är en del av phishing-bluffen görs skräppost och e-post mycket farliga. Phishing-bluff manipulerar datoranvändare att klicka på en länk som kräver att de fyller i deras bankuppgifter.

Julia Vashneva, Semalt Senior Customer Success Manager, varnar dig om att spammare når ut till ett stort antal datoranvändare genom att skicka ut ett massantal e-postmeddelanden i syfte att uppnå följande:)

  • Sprid ut hot och skadlig skadlig kod
  • Utför phishing-bedrägerier med ett enda syfte att få tillgång till kreditkortsuppgifter och lösenord för kontot
  • Göra några dollar från PC-användare som svarar på sina meddelanden

Tips om hur du skyddar dig mot phishing-bluff och spam-e-postmeddelanden

Datoranvändare kan minska antalet spam-e-postmeddelanden som skickas till dem av spammare genom att genomföra följande tips som framförs av Semalt proffs.

Ta upp den offentliga e-postadressen

Offentlig e-postadress används huvudsakligen för att chatta och registrera till offentliga forum. Datoranvändare som använder den här e-postadressen kan minska antalet spam-e-postmeddelanden genom att använda ett annat antal e-postadresser, ändra den offentliga e-postadressen ofta och tillfälligt använder dessa e-postadresser.

Håller webbläsare uppdaterade

Med hjälp av de senaste versionerna av webbläsare kan du blockera spammare från att skicka dig massor av skräppost. Uppdaterade webbläsare kan enkelt upptäcka skräppostmeddelanden jämfört med versioner som har slutförts.

Använda privata e-postadresser

Din privata e-postadress ska användas för konfidentiella ändamål. Ditt användarnamn och lösenordskombination ska vara tillräckligt stark för att besvikna hackare från att gissa. Hyresgäster som arbetar med att hålla reda på din datasäkerhet håller dig bättre i att inte bara undvika att hackas utan också att blockera spammare för att undvika att få skräppostmeddelanden då och då.

Överväg att använda anti-bluff filter

Att använda en dator med installerad anti-malware hjälper till att blockera spammare från att skicka dig spam-e-postmeddelanden. Använd en premium anti-malware version med anti-spam alternativ och säkerhetsfunktioner för att vara säker.

Mottagandet av skräppost kan nu vara en sådan olägenhet. Att hålla datorn uppdaterad med premium anti-malware-versioner är det bästa alternativet att gå till. Undvik att klicka på e-postmeddelanden utan att kontrollera avsändarens legitimitet för att vara säker. För att minska antalet spam-e-postmeddelanden som skickas till dig av spammare, undvik att svara på skräppost och för att undvika att klicka på falska, prenumererade e-postmeddelanden som skickas av angripare. Att ändra din e-postadress fungerar oftare också. Att arbeta med en e-postadress utgör en stor risk för en dator slutanvändare. Spammare fortsätter att gissa för kombinationer samtidigt som de försöker ta kontroll över din webbläsare Source .

November 23, 2017