Back to Question Center
0

Konstruktiva råd genom Semalt som kommer att hålla dig borta från skadlig kod

1 answers:

Malware betecknar buggar som sprids till datorer med hjälp av webbläsare. I ett ord är det en kort form av skadlig programvara, som har potential att förstöra en dator. Därför verkar det som en sjukdom som sprids av hackare.

Ponemon Institute-studien visar att nästan femtiofem procent av skadlig kod finns i webbläsaren - itinerary peru trip. I själva verket är det möjligt för hackare att få tillgång till personliga bankuppgifter när man surfar på balans. Således är det nödvändigt för kontinuerlig uppdatering av datorprogramvara för att undvika sårbarhet.

Alexander Peresunko, Semalt Customer Success Manager, erbjuder att jämföra detta med en tidig 90-talbil till en modern, vilket naturligtvis är mer skyddande. Således gäller samma sak för dataprogramvara, och den behöver en periodisk uppdatering.

Tänk på Rachel som ett exempel

Damen är en mamma med två barn som haglar från norra delen av Sydney. Hon är också välbekant med datorkunskaper men misslyckas med att uppdatera hennes webbläsars programvara. Hon bekänner att man undviker vikten av att uppgradera sitt operativsystem, trots att man får ständiga uppmaningar. Som ett resultat av att hålla ett gammalt system, gjorde hon det möjligt för hackare att infoga skadlig kod i sin dator och tog henne detaljer. Dessutom bekänner hon att hon noterar transaktioner utan hennes tillstånd..Hennes exempel är bland de många riktiga berättelserna om hur hackare använder skadlig kod. Australiens regering uppskattar till exempel att kostnaden för cyberbrott på ekonomin blir 1,65 miljarder dollar.

Det finns alltid en väg ut

Trots cyberbrottsutmaningen finns det en väg ut till ett lågt pris för att säkerställa att dina data inte manipuleras på något sätt. För det första har vi Identity Watch-proffs som förstår den skadliga programvaran bättre än hackare. De arbetar genom att hålla vaken på nätet för att avgöra om brottslingar tar bort människors detaljer. Därför är allt som en person behöver göra är att följa några steg som i slutändan kommer att göra hans eller hennes dator säker från hackare och andra potentiella hot. Våra varor är bäst, så det finns ingen oro för att säkerställa att ditt system är säkert.

De tre viktigaste stegen är att börja med att registrera sig på Identity Watch, det här blir det första steget för att säkra datorn. För det andra, följ sekvensen genom att uppdatera operativsystemet omedelbart men inte senare. Kontrollera sedan att lösenordet du använder är tillräckligt starkt och säkert. Det betyder inte att ge utrymme för sådana vanliga lösenord som ett namn till familjemedlemmar, eller födelsedag och även dina adresser. Detta är möjligt genom att säga ett ord som består av en stor bokstav, små bokstäver och inte möjligt för någon att gissa. Det kommer att markera slutet på att säkra ditt datorsystem.

Identity Watch försäkrar kunder om att skydda sin dator genom att erbjuda senaste säkerhetsåtgärder. Det senaste århundradet upplever ökningen av datorguruer, och det är också hackare, vilket innebär att vi måste ge den bästa säkerheten ingen annan kan kringgå. Slutligen, genom att logga in på Identity Watch, kan man inte oroa sig för sin datorsäkerhet igen.

November 23, 2017