Back to Question Center
0

Instruktioner från Semalt om hur man utesluter Google Analytics Referral Spam

1 answers:

Vad är källan till Referral Spam?

Det lämpliga svaret är "bots". Referensinnehållet som består av kodare har en avsikt att granska och ändra webben. Men Artem Abgarian, Senior Customer Success Manager Semalt , säger att inte alla robotar är "hemska" - fuchsia navy blue wedding. Till exempel använder Google bots för att föra in webben. I alla fall är de hemska botsna extremt irriterande med tanke på att de kan göra så mycket arbete på kort tid.

Den andra typen av spams bot besök din hemsida. De kan ställa in förfalskade poster, att lägga in din webbplats eller göra något unikt och de lämnar ett spår som du kan observera. Dessa är mer riskfyllda eftersom de kan vara ruinösa för din webbplats och till och med snipa din säkerhet.

Så vad är vägen ut?

Google hänvisar lyckligtvis till att det undersöker ett globalt svar för spambots som finns på analytics.

Ett sätt att anta är att klicka på kryssrutan "Kanal Kända Bots och Arachnids".

För att ta hand om resten måste du göra en annan vy med en kanal. Gör en driven del, och detta ger dig chansen att se din autentiska information med den anslutna kanalen.

För att förfoga över bots som verkligen besöker din webbplats, leta efter ett typiskt "intryck". Till exempel, gå till Grupp av tillsynare> Innovation> System Area, och du har kapacitet att se Internetleverantören dina gäster använder när de går på din webbplats.

Icke-mänskliga kunder kommer i alla händelser att använda sådana saker som cloud specialist-samverkan och nivå 1-telekom. Du kan också sortera nedgången för att se dessa falska systemutrymmen (till exempel "Googlebot") som inte investerar någon energi på din webbplats.

Under tiden bara ta en gander på de som hoppar snabbt och placera dem i en regex artikulation. Vid kritisk situation, kontakta oss, och vi kommer att erbjuda det bästa sättet att hjälpa dig.

November 23, 2017