Back to Question Center
0

Ganska född upp med hänvisningsskräppost? - Följ Semalt Guides

1 answers:

Det skulle inte vara fel att säga att Google Analytics är mycket användbart för webbplatsägare eftersom det ger information och insikter om vad som händer på din webbplats och vilken typ av trafik det tar emot. Google Analytics hjälper också till att utvärdera antalet träffar, avvisningsfrekvens, huruvida trafiken är organisk eller oorganisk, liksom vilka är de mest kända och mest kända sidorna på din webbplats. Det är väldigt olyckligt att hänvisningsskräppost har ramat Google Analytics de senaste månaderna, vilket innebär att dina rapporter kommer att vara felaktiga och mindre användbara. Senast har ett stort antal spammningsadresser hittats som lockar människors uppmärksamhet på att köra trafik - ditrevit forte stitichezza.

Här har Jack Miller, den Semalt Senior Customer Success Manager, gett korta detaljer om hur man kan bli av med Google Analytics referensspam.

påverkas dina rapporter?

Många människor är förvirrade över hur man förstår att rapporter påverkas. Det första du måste märka är att antalet visningar du får per dag. Om du ser ett betydande antal synpunkter än vad som förväntas, kan det vara ett tecken på att spam eller hackare har slagit på din webbplats. Du bör logga in på Google Analytics för att kontrollera detaljerna på din webbplats.

Hur man undviker remissspam?

Det är sant att Google Analytics försöker sitt bästa för att uppfylla förväntningarna hos webbplatsägare och webbansvariga. Det finns fortfarande chanser att det kommer att drabbas av remissspam. För att förhindra det bör du installera relevanta plugins och programvara, vilket gör att du kan bli av med falsk trafik. Om hackarna försöker knäcka dina användarnamn och lösenord är det dags att ändra dina inloggningsuppgifter innan det är för sent och du förlorar det mesta av din information. Ofta använder hackarna speciella spårnings-ID och koder för att stjäla din personliga information. För att förhindra attacker bör du skapa filter i ett stort antal och installera relevant programvara så att ditt spårnings ID inte blir stulen. Det är inte möjligt för någon att ta bort Google Analytics-skräppost med helheten, men du kan skapa segment för att dölja dina detaljer och skapa några filter för att vara säker på internet.

Ta bort referensspam från din historiska data

Det är dags att ta bort referensspam från din historiska data. För detta ändamål bör du skapa olika segment för olika sidor. Och du bör naturligtvis inte glömma att säkerhetskopiera dina filer en gång i veckan. Det är obligatoriskt att byta lösenord två gånger i veckan och kom ihåg att använda starka lösenord så att hackarna inte kan gissa dem. Först måste du filtrera värdnamnens träffar och skapa unika domäner. Nästa steg är att lägga till filter på så många sidor som möjligt.

Exkludera kända bots

Det är viktigt att utesluta kända bots eftersom de kan infektera din webbplats inom några minuter. Några av de robotar som Google Analytics känner till kan filtreras och tas bort enkelt. För detta bör du gå till admin sektionen och ändra inställningarna. Om du följer alla dessa steg kan du i stor utsträckning hålla din webbplats skyddad mot Google Analytics-referensspam.

November 23, 2017