Back to Question Center
0

Coola SEO-tekniker från Semalt till Triple Search Traffic

1 answers:

Människor behöver förstå att genom att banka på SEO kan de öka sin webbplats trafik avsevärt. Att uppnå de bästa rankningarna kommer att förbättra webbplatsens synlighet, vilket innebär mer omvandlingar och ökade intäkter. Följande är en lista över avancerade SEO-tekniker som utarbetats av Nik Chaykovskiy, den 8: e Semalt Senior Customer Success Manager, som kommer att förbättra söktrafiken.

Fyll i en SEO-revision

Det hjälper till med upptäckten av varför webbplatsen inte får tillräckligt med trafik. Revision i SEO är en teknik som kommer att bidra till att locka och behålla kunder. De saker att se efter är metatitlar och beskrivningar, optimerade sökord och URL-optimering. Se till att alla sidor och inlägg har korrekta format, bilder har ALT-taggar och bekräftar levedygtigheten för innehållsförbindelser.

Lär dig om användarnas behov

Eftersom Google är ett stort dataselskap, handlar det mycket om information från flera företag. Därför måste man fokusera på målgruppens intressen och behov. Kundtjänst är ett utmärkt ställe att källa till data för att inkludera i innehållsförsäljningen. Använd Quora, kolla Google Analytics, se vilka inlägg som får flest andelar och bläddra bland besökarnas kommentarer.

Skapa en optimerad målsidor

Ju fler antal målsidor desto större är chansen att få mer söktrafik. Hemsidan är viktig, men det är också viktigt att inleda ett hälsosamt förhållande genom målsidorna. Goda målsidor har ingen navigering, har engagerande innehåll och ett samtal till alternativfunktion.

Skapa en mobilvänlig webbplats

Det är viktigt för företagare att se till att webbplatsen fungerar bra på en mobil enhet. En lyhörd webbdesign innebär att användare kan se skrivbordswebbsidorna på sina mobila enheter.

Använd infographics för att öka trafiken

Infographics är nu populära eftersom de snabbt ger komplicerad information. En grafik kommunicerar mer innehåll än en text. Att skapa en infographic är enkel eftersom det bara kräver att man forskar statistiken och skapar sedan den.

Använd RankBrain för att optimera innehållet

RankBrain är en artificiell intelligens som möjliggör analys av sökresultat. Det försöker skapa kopplingar mellan vad folk söker och de högt rankade sökorden.

Ha minst 1890 ord på varje inlägg

Det genomsnittliga antalet ord som finns i sidorna som visas överst befanns vara 1890 enligt Backlinko. Tricket är att se till att man täcker varje ämne i detalj för att skapa värde för besökaren.

Inkludera en rapppost

En orienteringspost är när ägaren till den ursprungliga posten intervjuar flera personer om ämnet och gör en lista över de bästa inläggen från den. Det bidrar till att skapa nya insikter om hur man gör saker bättre och förbättrar besök.

Använd sociala medier för att skicka värdefullt innehåll

Sociala medier kan bidra till att skapa trovärdighet och därigenom öka trafiken. Domänmyndighet och sidmyndighet är väldigt mycket när det gäller blogginlägg. Man måste utnyttja ett blogginlägg på en webbplats med sociala medier för att säkerställa att de får en starkare auktoritet.

Avancerad SEO intern djup länkning

Djupkoppling innebär inbäddning av vissa texter som länkar till andra sidor som finns på andra sidor. Det hjälper Google att identifiera det djup som webbplatssidorna når så att de kan indexera fler av dem. Människor kör ofta mer trafik till hemsidan och glömmer de interna sidorna.

Förbättra sidor med lägre rankning genom att skicka länkjuice

Om man har flera sidor som rankas lägre är det möjligt att länka tillbaka till dem på de högre auktoritetssidorna. Dessa utgående länkar kommer från hög auktoritativa vilket är en indikation för Google att innehåll på dessa sidor är också av stor kvalitet.

Länk till en extern webbplats med en hög domänmyndighet

Om den nuvarande sidan är den som rankas lägre, kan man överföra länksaft från höga domäner för att förbättra webbplatsens trovärdighet, vilket förbättrar rankningen.

Skanna efter brutna länkmöjligheter på Wikipedia

Var alltid på utkik efter luckor på Wikipedia som citeringar eller döda länkar och skapa ett inlägg som utvecklar ämnet. Det är ett utmärkt sätt att bygga upp länkar till webbplatsen.

Hitta och använd konkurrenter SEO sökord

Man kan ta ett snitt och använda redan undersökta nyckelord för att rangordna högt i SERPs. Därför ska du alltid se till att man står i slumpen av vad hans / hennes konkurrenter använder för att hålla sig till dem.

Använd AdWords-kopiering för på sidan SEO

AdWords är redan optimerad och fungerar som ett annat sätt genom vilka webbägare kan leta efter sina konkurrenter för att få en uppfattning om vilka nyckelord som ska användas.

Använd flera nyckelord i SEO titel

Se till att du använder flera nyckelord i titeln på webbsidan som visas på SERP. Det ökar chansen att köra besökare på webbplatsen.

Övervaka statistik från Google Search-konsolen

Googles sökkonsol hjälper till att identifiera eventuella fel som påverkar webbplatsen, vilket kan påverka deras sökrankningar.

Uppdatera gammalt innehåll

Allt innehåll är värdefullt för användaren. Webbplatsägare kan omorganisera gammalt innehåll genom att regelbundet uppdatera gamla inlägg. Det finns gamla inlägg som fortfarande genererar trafik. Använd dem för att stanna före tävlingen.

Ångra gamla inlägg

Om det finns gamla artiklar som inte gjorde det så bra kan man fortfarande uppdatera dem och uppdatera dem för att se till att de har förbättrats Source .

November 24, 2017