Back to Question Center
0

Är Cloaking användbart för din SEO-kampanj? - Expert Of Semalt, Natalia Khachaturyan

1 answers:

Att bryta Googles webbansvariga villkor och riktlinjer kan göra din webbplats rankad lägre eller komma till Google Blacklist. Ett stort antal webbansvariga överväger att använda svart hatt SEO-tekniker för att rangordna sig högt i sökmotorn s kort efter att ha startat utveckling av webbplatser. Nyligen har cloaking varit ämnet för diskussion i digitalmarknadsföring industrin.

Content Strategist of Semalt , Natalia Khachaturyan, förklarar att cloaking är ett av de mest eleganta tripparna som webmasters använder för att nå sina målmarknader i realtid. När det gäller cloaking, webmasters trick sökmotorer genom att presentera dem innehåll som skiljer sig från texten som visas för potentiella besökare. I enkla ord programmerar cloaking din webbplats servrar för att returnera olika versioner av material till användare jämfört med innehåll som skickas till sökmotorer.

Hur Google reagerar på cloaking

Klockan är också känd som en sökmotor-skräppost. Det är ett kortsiktigt sökmotoroptimeringssystem som helt kan förstöra din framtida onlinekampanj. Sökmotorer gillar inte att luras. Att presentera spindlar och bots med HTML-texter och återvändande användare med bildresultat är ett brott som kan äventyra din karriär som digital marknadsförare.

Webmasters implementerar cloaking på deras webbplatser med en enda avsikt att förbättra algoritmer ranking genom att lura spindlar och bots. Google straffar webbansvariga för att genomföra webb- och sidokloaking genom att markera sitt konverteringsord som irrelevant. Fortsatt utförande av svart hatt SEO-tekniker på din e-handelswebbplats kan leda till svartlistans effekt.

Användning av .htacess-fil för att utföra cloaking på din webbplats

Några frågor har uppkommit när det gäller hur cloaking utförs. För att köra både webcloaking och sida cloaking på din webbplats måste du vara vaksam och smart nog. Hela idéen att cloaking beror helt på användaragenter och IP-adresser. För att lyckas med denna svarta hattens SEO-teknik samlar webbansvariga sökrobotar och en rad IP-adresser som hjälper dem att leverera innehåll.

Genom att ändra .htacess konfigurationsfil med hjälp av en Apache-servermodul arbetar webmasters med att leverera innehåll genom att detekteras var en IP-adress härstammar från. Om "Mod-rewrite" -modulservern identifierar en IP-adress som hör till webbrobotar, erbjuder ett genererat skript en annan version av det ursprungliga innehållet.

Vanliga kappningsförfaranden

Webbmästare optimerar titlar, beskrivningar och metataggar för att rangordna sig högt i algoritmerna. Här är SEO-tekniker som optimeras av webbansvariga för att lura sökmotorer.

E-postkloaking

E-postkloaking är en av de svarta hattens SEO-tekniker som kan få din webbplats svartlistad. E-postövervakning fungerar genom att kryptera adressen och avsändarens namn för att dölja sin identitet.

Bildrika webbplatser

Webbläsare skannar inte bilder. Bildrika innehåll består av fler gallerier än material. Webbmästare utnyttjar modeller för att få topplistor när det gäller relevanta nyckelord.

Skriva webbadresser

Även känd som URL-cloaking är URL Rewriting en svart hatt SEO-teknik som fungerar för att ändra webbadresser och lämnar innehållet intakt.

Cloaking är en av de svarta hattens SEO-tekniker som du inte bör överväga att genomföra på din webbplats. Cloaking beror på att lura sökmotorer och lurar spindlar och bots. Vissa webbplatser har svartlistats som ett resultat av att optimera sina webbplatser för svart hatt SEO-tekniker som spinning och cloaking. Optimera din webbplats för vit hatt SEO-tekniker för att få en toppplacering på ditt konverterande sökord Source .

November 26, 2017