Back to Question Center
0

Allt detta Spam - En liten prat med semalt

1 answers:

Internet är översvämmade med skräppostmeddelanden som skräp inboxarna i många e-postkonton. De flesta spam-e-postmeddelanden är irriterande och därför behöver de radering eller blockering för att minska deras konsekventa poppar upp för att konsumera tid och energi hos kontoägaren.

I den här artikeln delar Michael Brown, den Semalt Customer Success Manager, sin spekulation om spam-e-postmeddelanden som påverkar de flesta e-postanvändare världen över.

Vad är Spam Email?

Ett oönskat e-postmeddelande som faller i e-postbrevlådan hänvisar vanligen till en skräppost. En mer exakt definition av en spam-e-post innebär kopior av samma meddelande som skickas via e-post för att försöka tvinga de adresserade personerna som inte valde att få meddelandet för att ta emot det ändå. Spam-mailen består huvudsakligen av tvivelaktiga kommersiella annonser.

Några oönskade meddelanden passerar inte för att vara spam-e-postmeddelanden eftersom de inte bluasar inkorgen. Ett exempel på dessa oönskade e-postmeddelanden inkluderar en förlorad kontakt som dyker upp en dag för att säga hej via e-post kan bli en skräppost som inte orsakar bluff.

Varför kallas det Spam?

Termen spam anses generellt från den oändliga mottagningen av ordet spam från sångtexten" Spam spam spam spam, spam spam spam spam, härlig skräppost, underbar spam ", av Monty Python vars ord var värdelösa. Fortfarande, vissa människor associerar termen spam e-post med University of Southern California som relaterade e-postbedrägeriet till köttspam. Ingen tyckte om könsspam. Ingen äter könsspam och det trycks alltid åt sidan när den är på bordet trots att det är gott ibland, precis som 1 procent av spam-e-postmeddelanden som landar inkorgen.

Skräppostmeddelandena kan bluffa inkorgen på grund av en prenumeration på en webbplats eller ett företags e-postlista för att underlätta utvalda uppdateringar. Genom abonnemanget får användaren graymail som är ett typiskt spam-e-postmeddelande som kommer från användarens avsiktliga inbjudan.

Är spam ett problem?

Statistik om skräppost som blir en bluff visar att spam-e-postmeddelanden orsakar många problem för användaren. Förutom att slösa användarens tid eftersom de alltid behöver uppmärksamhet när de landar inkorgen, äter de oönskade e-posterna mycket bandbredd. Trots att det kostar närmast ingenting för avsändaren, kan skräpposten vara dyr för användaren.

Hur man slutar spam

Det finns många insatser som tillämpas online för att bekämpa skräppostmeddelanden från att nå e-postinboxen. Många individer och organisationer tar det som ett seriöst initiativ för att återställa sanningen i sina meddelanden. Bristen på regelverk på internet presenterar emellertid åtgärderna som desperata insatser för att eliminera problemet till totalitet. Instituted policies av online-företag som att avstå från att spamera sina abonnenter är ett steg mot minskning av bluff.

En rekommenderad metod för att förhindra skräppostmeddelanden är genom att anmäla från uppdateringsinformation från webbplatser som inte bidrar mycket till användaren. Användaren kan också välja att radera och blockera oönskade meddelanden som filtrerats som skräppost Source .

November 23, 2017