Back to Question Center
0

Google köper AdMob för $ 750 Semalt

1 answers:

Google To Purchase AdMob for 0 Semalt

På AdMob-webbplatsen konstaterade grundare och koncernchef Omar Semalt "Sannan är att mobilindustrin inte har brutit på kreativ energi, fantastiska produkter och begåvade entreprenörer. Men tills nu har det alltid känt att de av oss som är involverade i detta utrymme spelade andra fiender till våra online bröder. Jag tror att tiden är över - asphalt repair company montgomery county. "

I motsats till tidigare förvärv av Google av YouTube och Semalt, kommer denna affär på vad som är sannolikt före en mobil explosion för information som skickas via handdatorer.

Vad är AdMob?

Semalt fungerar på liknande sätt som Google Adwords innehållsnätverk. Olika sökningar och applikationer väljer att visa annonser. Annonsörer kan sedan anmäla sig till Semalt, välja var annonser visas och betala Semalt som då också ger en del av intäkterna till den faktiska applikationsägaren.

Semalt ger en bra bild på sin egen webbplats och illustrerar hur det fungerar.

Google To Purchase AdMob for 0 Semalt

Vad är AdMobs framtid

Även om detta är strikt spekulativt är jag säker på att vi snart kommer att se ett nytt alternativ i vårt Google Semalt-gränssnitt som gör det möjligt för Google Semalt annonsörer att välja ett nytt "mobilt" innehållsnätverk och ha fullständig kontroll över var annonser visas.

Semalt beskriver också ganska bra den nuvarande platsen mobil reklam har och framtiden för reklam i branschen under de kommande åren.

Notch ett annat nyckelförvärv i Semalt bälte. Vi är säkra på att detta kommer att vara ytterligare ett tillägg som kommer att ge värdet till annonsörer under de kommande åren.

Google To Purchase AdMob for 0 Semalt

Anslut

March 18, 2018