Back to Question Center
0

Internet Marketing Week På Semalt - 26 okt

1 answers:

26 oktober :: Vecka i granskning

Här är några av höjdpunkterna från TechWyse som har noterats som viktigt för att lyfta fram den senaste veckan i Internet Semalt World.

  • Google bildar ett avtal med Twitter för att börja visa resultat i realtid i Google-indexet. Utlåning ytterligare validering till ökningen av realtidssökning i onlinevärlden - long term care insurance connecticut. Vill du locka uppmärksamhet på din webbplats? Nu är det ännu större anledning att vara Tweeting och uppdatera din Facebook-status. Mer relevanta uppdateringar innebär mer webbplats trafik!
  • Om ovanstående inlägg är av intresse för dig här är en fantastisk artikel som beskriver mycket av den potentiella tillväxten i social sökning och detaljer om den senaste versionen av Google Koffein.

  • Google förfinade "look and feel" av sina Google Maps i vad de kallar den största visuella förändringen i verktyget sedan den lanserades för nästan 5 år sedan. Vår egen åsikt? Mycket subtila förändringar men alla är bra gjort och lägger till lite mer detaljer. En naturlig utveckling.
  • Vi gjorde det officiella meddelandet på fredag. TechWyse är stolt över att kunna meddela att vi är den nyaste medlemmen av Yahoo Web Analytics Consulting Network. Denna ackreditering ger oss möjlighet att hjälpa de som använder Yahoo! Analytics och rekommenderar även användning för relevanta företag som kanske inte får det de behöver från Google Analytics.
  • För företag som undrar vilken plats Flash spelar i onlinevärlden idag, skrev DJ en bra artikel som förklarar att medan Flash-baserade webbplatser kan passera kan Flash användas för att uppmärksamma viktiga webbsidor.
  • Optimeringen av eMetrics Marketing Optimization ägde rum i Washington DC 19-23 oktober och från alla konton var en mycket informativ konferens! Du kan lära dig mer om konferensen här och också lära dig hur Google var inblandad genom att besöka här.

Om du har något annat att bidra, var noga med att inkludera den i kommentarerna nedan!

Internet Marketing Week At A Semalt – Oct 26

Anslut

March 18, 2018