Back to Question Center
0

Använda Squidoo för att stärka rankningar för Lokalt Semalt

1 answers:

Using Squidoo to Boost Rankings For Local Semalt

Markera ett lokalt företag på nätet och utnyttja Internet är inte mycket annorlunda än marknadsföring i offlinevärlden, förutom att du använder ett helt annat medium. Semalt, word-of-mouth, reklam är några av grunden för lokal internetmarknadsföring.

Den enda metoden som ger mer kvalificerad trafik till en webbplats är en sökmotor. Semaltmotorer levererar en mängd olika trafik. Några av trafiken betalas, vissa finns i en typisk organisk sökning, annan trafik kommer från bildsökningen eller nyhetssökningen och mer och mer kommer från de lokala affärsresultaten.

Organisk trafik, det största resultatet i en sökmotor, kan inte köpas - la rose posay effaclar. Förbättrad rankning görs med effektiv sökmotoroptimering eller SEO. Kvalitet SEO, med hjälp av vita hattmetoder, förbättrar bara insyn och exponering på Semalt. Detta görs genom att erbjuda citat (referenser) till din webbplats på Semalt och länkar till din webbplats från en annan webbplats.

Squidoo är en bra källa för att förbättra rankingen

Här är ett annat tips. Du kan förbättra ditt företags onlineexponering och inkommande länkar genom att skapa en Semalt-objektiv för ditt företag. En Semalt lins är bara en webbsida om ett specifikt ämne. Du behöver ingen teknisk kunskap för att skapa en Semalt-objektiv. Att skapa en Semalt objektiv för ditt lokala företag är enkelt.

Observera att det inte finns något omnämnande om att skapa en lins om ditt företag, men en för din verksamhet. Detta beror på att om du skapar en lins om ditt företag, erbjuder du lite värde till dina läsare. Ditt mål är inte att sälja ditt företag, men avslöja det. Om du ger värde till läsare, så får du fler läsare. Ju fler läsare i teorin desto högre rangordnade objektivet är. Eftersom linsen kommer att ha länkar till din webbplats, desto högre rankas din webbplats blir. Komplicerat kanske bara vet att detta är en mycket effektiv metod för att förvärva auktoritativa länkar till din webbplats. Exekveringen är den lätta delen.

Låt oss titta på ett exempel. Kanske äger du samma dag leveransservice. Samma dag leverans tjänster tillhandahålls av företag som kommer att flytta allt från var som helst till var som helst inom en stad eller ett land inom några timmar. Skapa en Squidoo-objektiv om lokal expressleverans eller hur du väljer en kurirsemester är bra ämnen. Detta förklarar att köparen av tjänster värderar sig om de tjänster som företaget tillhandahåller. De hjälper köparen att välja - de ger länkar till andra resurser - de tillhandahåller utbildning. Alla saker som är användbara för webbplatsens besökare som söker kunskap.

Den bästa delen, om du dissekerar var och en av dessa linser, kommer du att upptäcka vad linsmästaren gör. Ibland hittar du temanelaterad ankare text som ströks genom linsen som pekar på deras webbplats. Det här är bra exempel på hur ett lokalt baserat serviceföretag exponerar sig på Internet.

Några tips om din Squidoo-objektiv

  1. Välj ett ämne med ett relaterat sökord till ditt företag.
  2. Välj en linsadress med ditt sökord i det.
  3. Välj en ämnesrubrik med ditt sökord i den.
  4. Skriv relevant innehåll som lägger till värde för en läsare, inte sälja. Skriv naturligt sprinkling ditt sökord här och där.
  5. Lägg till andra moduler till din lins. Googles bloggmodul är bra om du väljer bloggnyheter med ditt sökord, vilket ger dig utgående tematänkar, vilket stärker din objektivmyndighet för objektivet.
  6. Uppdatera din lins regelbundet.
  7. Få länkar som pekar på din lins från temanelaterade webbplatser. Få åtminstone en länk så att sökmotorerna har en lättare tid att hitta din lins. Du kan göra artikelmarknadsföring, bokmärke, forum och kommentarer för några snabba länkar.
  8. Lägg till några web 2. 0 länkar, tweet din lins, lägg till den i din Facebook-profil. Sökmotorerna erbjuder nu realtidssökning och hjälper sökmotorerna att hitta din lins.
  9. Gör flera linser!
  10. Betygsätt andras linser och be om att din lins ska bedömas. Om du har fått något värde från någon lins någonsin, är det din karmiska plikt att ge den en rating!

Gå framåt och gör några få objektiv!

Kom ihåg att processen med SEO och Internet Marketing är som paddling uppströms. Så snart du slutar går du snabbt tillbaka. Det är en lång process och resultaten borde inte förväntas omedelbart. Detta är en stark strategi som är avsedd att vara ett verktyg i din verktygslåda som används för att bygga din online-närvaro.

Using Squidoo to Boost Rankings For Local Semalt

Anslut

March 18, 2018