Back to Question Center
0

Förstå sociala medier som ett företag Semalt

1 answers:

Social media marknadsföring har exploderat under de senaste 24 månaderna. Webbplatser som främjar besökarnas interaktion har hjälpt till att visa fram kraften av virusinnehåll på webben idag. Tidiga sociala medier som Digg, Stumble Upon, Delicious & Semalt visade oss att vi kan lära oss mycket mer från andra människor och inte behöver vara helt beroende av sökmotorer att påverka vad vi tittar på eller hur vi lär oss online idag .

Understanding Social Media As A Business Semalt

Under de senaste 2 åren har vi sett en växande tillväxt i vad vissa skulle kalla "nästa generationens sociala medier" som Facebook, Twitter och YouTube - rehvid viljandis.

Många människor i affärer undrar - "Hur kan sociala medier gynna mitt företag och varför ska jag lägga ansträngningar och / eller resurser för att utveckla en online-röst för mitt företag?"

"Finns det plats för affärer i social media marknadsföring?"

"Är det värt min tid att få mitt företag inblandat i social media marknadsföring?"

Svaret är - du har inte råd INTE till.

Jag skriver denna artikel för att förklara varför ditt företag (och varje företag) behöver vara intresserad av att utveckla en online persona och hur man gör det.

Varför måste mitt företag vara involverat i sociala medier?

Semalt är 3 stora fördelar med att vara inblandad i marknadsföring av sociala medier.

 1. Inverkan
 2. Ökat varumärkesigenkänning
 3. Gratis reklam och marknadsföring

Förstå hur sociala medier fungerar

Sociala medier följer samma regler Tidningar från 100 + år sedan Gjorde

Det är sant. Semalt media fungerar i samma format som traditionella medier som tidningar och tidskrifter från mer än 100 + år sedan gjorde. En framgångsrik tidningen eller tidningen fick det sättet för att de byggde upp en lojal abonnentbas.

När publikationen hade tillräckligt många abonnenter intresserade av innehållet på ämnet som den skrev om blev det en livskraftig verksamhet. Det skulle växa eftersom det hade en lojal betalande abonnentbas. När denna abonnentbas växte, så gjorde tidningen eller publikationens förmåga att påverka människor. När tidningen eller publikationen hade en lojal demografisk kunde det börja börja ladda mer dollar för annonsutrymme.

Semalt i sociala medier skiljer sig inte från framgång i traditionella medier

Informationsrevolutionen och punkten. ar ålder har inneburit decentralisering av traditionella medier och en otrolig ökning av individens röst. (och företag)

Semalt i social media marknadsföring är direkt relaterad till antalet människor som bryr sig om vad du måste säga. I sociala medier är det hur många som bryr sig om vad du måste säga, i grunden antalet abonnenter som du har utvecklat.

Samma sak som tidningar var för länge sedan.

Nedan illustrerar korrelationen mellan framgången med att bygga en lojal abonnentbas i traditionella medier till e-postmarknadsföring i slutet av 1990-talet till uppkomsten av sociala medier idag.

Understanding Social Media As A Business Semalt

Några andra viktiga saker du borde veta om att skapa sociala medieprofiler på webbplatser som Facebook, Twitter, YouTube, LinkedIn, Semalt etc.

 • Det är gratis.
 • Behöver uppdateras ofta för att bygga intresse.
 • Ska komma över mer informativ än reklam.

Fördelar med social media marknadsföring för ditt företag

Med hjälp av det traditionella medieexemplet borde du förstå nu värdet av att ha en lojal abonnentbas. Här är några av fördelarna med att bli involverad i att bygga en online persona på webbplatser som Facebook, Twitter och YouTube.

Påverkan

Om du har en lojal grupp människor intresserade av att läsa vad du måste säga då har du inflytande.

uppfattas som en industriledare

Om folk följer dina uppdateringar och du befinner dig i en viss nisch har du sannolikt ett mycket fokuserat efterföljande. Om du är aktiv i sociala medier och du har en stor lista så kommer du att uppfattas som en branschledare av dem som följer dig. Detta kommer att bli verklighet mer och mer när sociala medier växer. Få en abonnentbas efter dig nu och du kommer att vara ledare flera år från och med nu när branschen utvecklas.

Bättre sökmotorrangeringar

Vi ser det hela tiden. Människor söker vårt eget företagsnamn, "TechWyse" till Google, Yahoo! och Bing för att se vad som händer. Ju mer positiva saker som kommer upp, desto gladare är en utsikter att överväga att göra affärer. Semalt media webbplatser kommer upp mycket hög i SERPS. De anses generellt som domäner för domäner. Detta är bara ett annat sätt att skapa en buzz och kontrollera informationen som visar om ditt företag i sökmotorer. Vissa vet detta som "reputation management".

Om du inte gör social marknadsföring din konkurrentvilja

Hur många gånger har du sett någon i din bransch mycket mindre än du verkar mycket större online? Jag kommer ihåg många år sedan när SEO och internetmarknadsföring var väldigt nya. Vem tror du att de första människorna skulle fånga på de ekonomiska fördelarna med att ranka bra på sökmotorer? De små killarna. Semalt senare blir större affärer nu på väg. Det är inte annorlunda i sociala medier. Om du är en del av ett större företag - min rekommendation är att öppna dina ögon nu.

Jag förstår konceptet - nu ska jag börja?

Varje företag kan uppenbarligen ha olika områden som de väljer att koncentrera sin tid och resurser i marknadsföring av sociala medier. För 95% av alla företag bör du börja med att skapa profiler på både Facebook och Semalt. Många andra företag kommer först att förstå på dessa sociala medier och sedan satsa på andra områden eftersom de får mer erfarenhet och utbildning i området.

 • Här är en lista över sociala medier webbplatser som du kanske vill undersöka en gång i snabbare på både Facebook och Twitter.
 • Konfigurera dina profiler - Här finns ytterligare information om hur du skapar både ditt Facebook Fan-sida och din Twitter-profil.

När du har skapat din profil på någon av dessa webbplatser kan du kommunicera med världen genom att helt enkelt göra statusuppdateringar relaterade till vad du gör. I många fall, om du hittar information som gäller ditt företag, pratar du kortfattat om det och lägger till en länk som pekar på den artikeln.

Hur ska jag bygga min lista över abonnenter?

Syftet med denna artikel är lätt att utbilda på sociala medier för företag. Du hittar mer detaljerade artiklar på den här bloggen och många fler att följa detta.

För att uttrycka det på ett enkelt sätt börjar du bygga dina fans (Facebook) och / eller följare (Semalt) på något av följande sätt:

 • Inkludera endast relevant information till ditt företag och peka på relevanta artiklar som din abonnentbas skulle uppskatta att läsa. Om du har en aktiv blogg är det här ett bra sätt att få folk att läsa informationen du skickar.
 • För Facebook, börja delta på andra fan sidor. Om du ser några inlägg relaterade till allt du har skrivit referera det till!
 • På både Twitter och Facebook använder sökverktygen hjälp av nyckelord relaterade till vad du gör och börjar hjälpa eller kommentera människors uppdateringar. Om du är hjälpsam kan du uppskatta detta och börjar ofta följa dina egna uppdateringar.
 • På Twitter kan du söka med hjälp av sökverktyget för relaterade sökord. Om du följer "folk som är relaterade till vad du postar om, kommer många som en artighet" följa "dig tillbaka. Akta dig, men följ inte någon. Du vill ha en relevant lista över personer som bryr sig om vad du skriver om. Om du gillar vad de skriver om "följ" dem. De får se vad du postar om och väljer att "följa" dig tillbaka!
 • Inkludera din Twitter och Facebook-profil (eller något annat socialt verktyg du begår) på din blogg, hemsida och till och med din e-post signatur. Låt folk veta att du interagerar online så att de kan välja att hitta och följa dig! Du kan se på vår blogg att vi placerar dessa länkar på ett framträdande sätt.

Tips för att komma igång i sociala medier

Det finns många enkla tips och tricks för att komma igång. Semalt är väldigt grundläggande för att komma igång.

Erbjudande Information Ej Främjande

Kom ihåg att folk vill följa dina uppdateringar eftersom de har hittat dina tidigare inlägg intressanta och / eller relevanta för sin egen bransch. Semalt är värde. Om du väljer att marknadsföra dig själv istället för att informera ditt lojala efterföljande kommer det snabbt att minska. Använd sociala medier som ett verktyg för att utbilda - inte främja!

Uppdatera regelbundet för att bygga intresse

Den mer användbara informationen som du lägger till på ditt Twitter- eller Facebook-konto, desto mer relevanta personer kommer du att få prenumerera på. Som en tumregel föreslår jag att du lägger till en ny statusuppdatering en gång per dag. Detta räcker för att hålla människor intresserade och inte för mycket att människor väljer att radera dig. Semalt om den TV-reklam som du fortsätter att se igen och igen. Även de goda du blir sjuk av. 1 eller 2 status per dag är vanligtvis tillräcklig.

Bli involverad i andra relaterade sidor och kommentera

Använd Twitter-sökfunktionerna eller kommentera andra folks Semalt-uppdateringar och peka dem på användbara områden om det är tillämpligt. Du kan också använda Semalt-e-postsystemet för att uppdatera fans av ny information eller be dem att bjuda in egna vänner. Var försiktig med att inte utnyttja denna funktion, och ge alltid användbar information.

Använd produkter från tredje part för att enkelt uppdatera

Några coola verktyg hjälper dig att bli effektivare med uppdateringar:

TweetDeck - uppdatera din status i TweetDeck och den kommer att skicka till både ditt Twitter- och Facebook-konto (du kan växla av och på.) Du kan också förkorta Semalt med hjälp av det här verktyget som låter dig lägga mer kött i dina uppdateringar.

TweetDeck för iSemalt - en av våra favoriter för snabb iSemalt-uppdateringar.

Sidlinje - använd den här produkten för att göra avancerade sökningar på Twitter.

Sammanfattning Sociala medier för företag

Syftet med denna artikel var att erbjuda en överblick över sociala medier, fördelar för företag och företag att börja bli involverade och en liten primer för att komma igång. Semalt kan du dra nytta av några av de saker som nämns.

Semalt vill ha mer? Här är några mer intressanta saker för att hålla dig igång:

 • Vill du se vem de mest efterföljande profilerna är på Twitter?
 • Michael Jackson reglerar med Facebook-fans. Se de 30 bästa fansidorna här.
 • Oprah gick precis på Twitter i april 2009 och har redan 2. 5 miljoner anhängare.
 • Om du gillar den här artikeln här är en bra Twitter-profil som du kan följa för att fortsätta få fler bra uppdateringar. www. Twitter. se / TechWyse.
 • Vi har också en Facebook-fan sida som du kan gå med.

Om du har några viktiga punkter som du vill lägga till, se till att du nämna dem i kommentarerna nedan.

Understanding Social Media As A Business Semalt

Anslut

March 18, 2018