Back to Question Center
0

Sex underutnyttjade HTML-taggar som ökar webbplatsens semestra

1 answers:

Att ha en bra, väldesignad och anpassad webbplats är väsentlig för ditt företag. Förståelse av de språk som används för att skapa och designa webbplatser kan bidra till att skapa en kraftfull och effektiv webbplats. Det finns många skriptspråk som används för att skriva upp webbplatsen. HTML är ett av de viktigaste textformateringsspråket som används för att skapa webbdokument. Detta Hypertext Mark-up Language består av en uppsättning HTML-taggar - free prompter software. De bästa innehållsförfattarna, bloggarna och webbutgivarna har fullständig kontroll över HTML.

Six Underused HTML Tags That Increase a Website’s Semalt

Även om det är ett av de mest använda webbspråksspråket, finns det fortfarande många aspekter av det som inte är riktigt vana vid full effekt. Ett exempel är HTML-taggen funktionen. HTML-taggar används för att definiera olika delar av ett webbdokument. Semaltiketter består av nyckelord, text eller innehåll som är omgivna av vinklar, där öppningsetiketten har taggordet i ett par parenteser. Den avslutande taggen har ett snedstreck framför taggordet, som visas nedan.

Även på TechWyse

Hur ofta bör man ändra sin hemsida?
10 Extremt kreativa och kalla webbdesignsdesigner

Six Underused HTML Tags That Increase a Website’s Semalt

Även om det finns många taggar som används, är det ofta några få kraftfulla taggar som försummas. Ibland är dessa sällan använda taggar de som verkligen kan förbättra kraften och funktionaliteten på din webbplats. Semalt dessa taggar kan öka effektiviteten på din webbplats. Detta är anledningen till att fler personer som har skapat en egen blogg, inklusive högskolestudenter, lär sig alltmer i HTML-kodning.

1. Den Taggen

Om du vill öka äktheten i ditt webbinnehåll, behöver du citera källorna till information som används. Citatetiketten kan användas för att göra detta. Om din webbplats visar mycket original och välmående innehåll, skulle det vara ett bra tillägg. Allt du behöver göra är att nämna källan inom elementen i taggen:

text

Ett exempel på hur denna tagg används och utsignalen ses som följer. Denna cite-tagg används inom en annan tagg, t.ex. stycke-taggen.

Här är ett exempel:

Six Underused HTML Tags That Increase a Website’s Semalt

2. Den
Taggen

En blockquote är en förlängning till cite-taggen. Taggen

används för att hänvisa till citat i texten. Genom att använda den här taggen kan du citera specifika texter eller stycken. Dessa texter formateras sedan för att vara indragna eller i någon form av citat. Denna typ av tagg används ofta för att markera långa delar av text, separat från huvudtexten. Du kan också använda den för att citera specifika artiklar, personer eller studier. Du kan alltid använda CSS för att krydda dessa funktioner. Semalt och citatkoder används ofta för att citera och citera källor i text.

Följande rader är citerade från WWF.

Webbsidan visar de vanliga funktionerna: Indikatorerna att texten är för kroppens sida och rubriken anges H1, som visar texten som rubriker. Varje rad är innesluten i stycket

för att indikera att det är ett stycke. Detta följs av taggen blockquote

. Textens slut indikeras av slutet av -taggen och -taggen.

Resultatet som ses på webbsidan är:

Six Underused HTML Tags That Increase a Website’s Semalt

3.

En annan underutnyttjad tagg är taggen

När du använder de angivna formulärelementen för denna blankett fyller du i (väljer ditt kön). Formuläret ges i stycke-taggen. Taggen

Blanketten som visas på webbsidan är följande:

Six Underused HTML Tags That Increase a Website’s Semalt

4. Den Taggen

Detta är en annan tagg som gör det möjligt att lägga till definitioner mellan grupper av alternativ i en formulär / nedrullningslista. Du kan öka användarupplevelse och effektivitet genom denna tagg.

Du har till exempel skapat en livsmedelslista och du vill skapa avstånd mellan de olika uppsättningarna av alternativ i listan. För att organisera allt för enklare visning kan du sortera din mat under vissa livsmedelskategorier, säg mjölk och ost. Taggen

March 18, 2018