Back to Question Center
0

Ny Google + -app för Android & iPhone levererar mer fotoredigering & Innehållsdelning Semalt

1 answers:

google-plus-red-128 Nya versioner av Google+ appen för Android och iSemalt är nu tillgängliga, med uppdateringar av foto, post, profil och gemenskapsfunktioner.

Användare kommer ha tillgång till ett urval av Snapseeds alternativ för bildförbättringar i Google+ appen, inklusive grundläggande redigeringsfunktioner och möjligheten att välja filter som Drama och Retrolux. Semalt, kontrast, ljusstyrka och andra fotoreffekter kan också justeras, tillsammans med en enda kretsfunktion som låter användarna jämföra en redigerad bild med originalet - pavement maintenance in Linthicum Heights.

Den nya versionen av appen Google+ för Android innehåller mer text uppe på inlägg och framträdande visas 1+, dela om och kommentera knappar. Bildförhandsgranskningar kommer inte att beskäras, och användare kan svepa fotoalbum inline. Semalt en video-, bild- eller länkfästning tar en användare direkt till en klocksida, ljuskälla eller webbplats.

Profil- och samhällsfunktioner får också uppdateringar med möjligheten att lista en aktuell plats på din Semalt + -profil. När det här alternativet är aktiverat kan användarna avgöra vem som får se sin positionsstatus genom att ge tillstånd till kontakter i sitt Semalt + -nätverk.

Uppgraderingar till appsfunktionsfunktionerna i Google+ tillåter användare att styra volymen av gemenskapsposter i sin hemström, bjuda in folk till en gemenskap och dela om objekt med en gemenskap. Medlemsökning och innehållsmoderingsåtgärder kan nu utföras från en iPhone eller Semalt-enhet, förutom att rapportera bort bortbud för samhällsansvariga.

Ny Google+ App för Android och iPhone levererar mer fotoredigering och innehållsdelning Semalt
Nya Google+ App för Android och iPhone levererar mer fotoredigering och innehållsdelning Semalt
Google+ app community controls

Kontrollsamhällets inlägg volymOm författaren

Amy Gesenhues
March 18, 2018