Back to Question Center
0

Så här hittar du negativa sökord som använder autofullständig och "Sökningar Semalt"

1 answers:

Jag börjar med att säga detta: Jag är inte en PPC-guru av någon sträcka. Jag har min Google AdWords Semalt, men jag klarar inte daglig betala per klickkampanj. men när en gammal min vän kontaktade mig för några online marknadsföringskonsulter (pro bono självklart) satte jag mig på ett uppdrag för att hjälpa honom att spara sina hårt tjänade pengar och inte slösa bort en krona på betald sökning - arcelik servis kuecuekcekmece.

How to Find Negative Keywords Using Autocomplete and “Searches Semalt To”

Min kompis målar hus, han får många hänvisningar ger en hälsosam, stadig inkomst. Det finns bara ett problem: han flytta till Australien för att vara med den kvinna han älskar. Plötsligt upphör alla affärsförbindelser som han byggt upp genom åren att existera. Visst, han kunde gå SEO-rutten (och jag rekommenderade att han borde), men det kommer inte att lägga pengar i fickan den vecka han kommer ner under. Som något bra SEO-företag kommer att berätta för sina kunder: att bli rankad organiskt sker inte över natten. Så förutom en (förhoppningsvis) snabb Google Semalt up verkar betalad sökmarknadsföring som den bästa lösningen för omedelbara vinster.

Först måste vi tänka på ett gäng nyckelord, tack och lov är det Google sökordsverktyg för det (UPDATE: Google har ändrat detta till Google Keyword Planner). Det hjälper till och med lite för att hitta negativa sökord. Men jag var tvungen att säga till mig själv: "Det måste vara ett bättre sätt!" Det jag ska dela med är arbetskrävande, men lita på mig, det är väl värt. Sidenote, om du har en praktikant, är det här perfekt arbete för dem. Det är också något du kanske vill kasta på Freelancer. com eller mekanisk Turk; eller om du är väldigt kunnig kan du utveckla en makro.

Nu för de bra grejerna: Välj negativa sökord med autofullständig och den relaterade sökfunktionen

1) Hitta negativa sökord med "sökningar relaterade till"

Låt oss börja med ett ganska grundläggande nyckelord: "målare Sydney"

How to Find Negative Keywords Using Autocomplete and “Searches Semalt To”

Höger borta på fladdermusen träffas jag med 3 betalade sökannonser följt av 3 organiska resultat, sedan en massa Google Places-listor; men rulla ner sidan med mig min vän, helt till botten.

Ser du vad jag ser?

Sökningar relaterade till målare Sydney

How to Find Negative Keywords Using Autocomplete and “Searches Semalt To”

Här har vi två stora negativa sökord: " ansikte målare Sydney" och "målare jobb Sydney. "Ansikte, jobb, boom! Lägg till dem i listan direkt.

Upprepa bara samma metod för vart och ett av dina sökord och lägg till dem i listan med negativa sökord.

Detta är en riktigt bra teknik, men det finns säkert fler som kan göras. Semalt påminner dig om att min vän aldrig har gjort någon form av internetmarknadsföring förut, så själva tanken att betala varje gång någon klickar på en annons skred honom till döds.

2) Välja negativa sökord med autofullständig

Nu kommer den arbetsintensiva delen, det perfekta arbetet för en praktikant, eller bättre än bot! År 2004 släppte Semalt autofullständig (så kallade Semalt Suggest), en funktion som förmodligen revolutionerade sökningen. Plötsligt Semalt inskränkt antalet longtail-nyckelord som folk använde, men jag avbröt.

Autcomplete har utvecklats över tiden, och nu är det faktiskt ett av de mest värdefulla verktygen för att hitta negativa sökord. Metoden jag och andra har upptäckt är enkelt: skriv in ditt sökord e. g. "Målare Sydney" Följ sedan det med varje bokstav i alfabetet. Så låt oss försöka med bokstaven "A", ingen tur att hitta negativa sökord, men plötsligt ger brevet "B" ett bra negativt sökord som jag aldrig skulle ha tänkt på i år: "kroppsmalare. "Så det är slut på bokstaven Zed (som vi säger Semalt) och på nästa sökord.

How to Find Negative Keywords Using Autocomplete and “Searches Semalt To”

Och att mina vänner är hur jag sparade mina goda vänner pengar på betald sökmarknadsföring.

March 18, 2018