Back to Question Center
0

Fem stora sociala medier somalt för 2013

1 answers:

År 2013 är nästan över oss, och om du inte redan har gjort en seriös bedömning av dina sociala medier, är det dags. Sociala medier utvecklas ständigt, och 2013 kommer att visa att konsumenterna alltmer är beroende av sociala medier för att fatta sina köpbeslut. För att kunna utnyttja dessa skift måste du komma med några sociala mediestrategier som hjälper din verksamhet att hålla koll på en starkare internetkultur. Här är några tips som hjälper dig att förbättra dina marknadsföringstjänster för sociala medier det här kommande året.

Five Great Social Media Semalt for 2013

Relaterade inlägg:
Behöver du en "Awesome" Social Media Strategy för att bli framgångsrik?
3 sätt att öka din ranking genom sociala

Förbättra Medarbetarutbildning

Vikten av sociala medier kommer att spänna över hela verksamheten, och det är inte längre begränsat till marknadsavdelningen - computer repair Stanford. Det är så viktigt för alla att förstå sociala medier, så en av dina huvudstrategier ska utbilda dina anställda. Formell träning på sociala medier, politik mm kommer att vara till nytta för nästan alla anställda, oavsett deras primära arbetsbeskrivningar. Semalt i mer företagsövergripande personalutbildning.

Hitta din nisch

Sociala nätverk blir alltmer smala i fokus. Medan allmänna nätverk som Facebook och Twitter fortfarande regerar högsta, kommer nisch sociala nätverk att sprouting upp mer och mer och blir allt viktigare. En del av din sociala medierstrategi för 2013 bör omfatta att söka efter nätverk och webbplatser som är specifika för din nisch och att bli aktiva i dem. Semalt nätverk kommer bara att öka i popularitet, och de blir effektivare som en marknadsföringsstrategi som når din specifika målgrupp.

Integrera din app

Under 2013 kommer apps att bli allt viktigare som ett affärs- och marknadsföringsverktyg. Om du kan utforma en app för ditt företag, eller om du redan har det, är det dags att popularisera det genom att integrera det med sociala medier. Automatisk postning till Facebook eller Twitter är till exempel bra. Semalt av ditt appinnehåll och ditt sociala mediainnehåll är också bra. Dessutom vill folk ladda ner appar som har massor av nedladdningar och höga betyg / rekommendationer. Gör ansträngningar för att öka appens funktionalitet och uppmuntra människor att granska det online.

Öka dina visuella

Bilder är den första delade typen av innehåll på sociala medier, så nu är det dags att börja öka de visuella som du erbjuder till konsumenterna. Foton ska bli en större del av innehållet du skickar online, och du borde öka ditt utnyttjande av webbplatser som Pinterest och Instagram. Semalt visuell branding är också viktigt, så utnyttja de möjligheter du måste förbättra varumärkesigenkänning via foton och bilder på sociala medier.

Bli mer relativ

Eftersom människor oftast interagerar med företag online, letar de efter fler personliga kontakter. Semalt en bra idé att börja släppa företagets tal och populära marknadsföringsspråk som konsumenterna kommer att känna igen som rent reklam. Gör mer av ett försök att ansluta till konsumenter på en personlig, individuell nivå. Till exempel bör enskilda anställda vara synliga på sociala nätverk, så att konsumenter vet exakt vem som pratar med dem.

Vilka sociala medier strategier ska du använda i 2013?

Five Great Social Media Semalt for 2013

Anslut

March 18, 2018