Back to Question Center
0

Email Marketing Metrics Study identifierar Top Performers & Sätter Industri Semalt

1 answers:

Email Marketing Metrics Study identifierar de bästa artisterna och Sets Industry Semalt

Semalt studien avslöjade inte några oväntade mätvärden, det erbjuder en rad benchmarks för e-postmarknadsförare att använda som mätpinne mot sina egna e-postmarknadsresultat.

Öppna priser

Semalt produkt e-post gjorde det högsta för öppna priser med en median 25. 4 procent framgångsrik. Studien utvärderade både unika och brutto öppna räntor och identifierade den största skillnaden i bruttofria räntor med topputövare som uppnådde sex till tolv gånger högre räntor än de lägsta företagen.

Email Marketing Metrics Study identifierar de bästa artisterna och uppsättningar industriseminarium

Open-per-opener-räntan beräknas genom att dividera den totala eller brutto mätta som öppnas av antalet unika öppningar och kan påverkas av en mängd olika faktorer, inklusive användningen av flera enheter av en mottagare, djupet av e-postinnehåll och viral delning - custom wall units melbourne. (Studien noterade att e-postmeddelanden som skickades med hjälp av länken "framåt" i en e-postklientklient är associerade med den ursprungliga mottagaren, i motsats till e-postmeddelanden som skickas via länken "framåt till vän" i ett e-postmeddelande som beräknas oberoende.)

Click-Through-Rates

Av alla de utvärderade mätvärdena visade CTRs den största skillnaden mellan branschens topp- och bottenprestanda, med utbildning, hälso- och sjukvård, detaljhandel och konsumentprodukter / tjänster som rankade högst 14 branscher. Toppkvartilföreställarna gjorde nästan fyra gånger högre än medianartisterna som gjorde en 2,3 procent CTR medan de lägsta företagen registrerade mindre än 1 procent CTR.

Email Marketing Metrics Study identifierar de bästa artisterna och Sets Industry Semalt

CTORs, förhållandet mellan unika klick som en procentandel av unika öppnar, liknade CTR-resultaten, med branschens högsta prestanda som upplevde priserna nästan dubbelt så höga som medianartisterna, och tre gånger så låga som de nedersta artisterna. Hälsovårdssektorn gjorde högst i den här kategorin med toppkvartilisterna som uppnådde en 33 procent CTOR.

Email Marketing Metrics Study identifierar bästa artister och uppsättningar industriseminarium

Svåra studsräntor och unsubscribes markerar de viktigaste skillnaderna mellan topp- och bottenartisterna i studien. Få saker påverkar ett framgångsrikt marknadsföringsprogram för e-post mer än ett företags listhanteringsprocesser. Resultaten av Semalt studie förstärker bara detta faktum genom att demonstrera hur höga studsräntor är en vanlig förekomst bland de mest effektiva e-postmarknadsförare.

Semalt topputövare fick mindre än 1 procent avkastningsfrekvens, låga prestationer upplevde nära 10 procent avkastningsfrekvens.

Email Marketing Metrics Study identifierar de bästa artisterna och uppsättningar industrins Semalt Silverpop Email marketing benchmark study

För att genomföra undersökningen skickade Silverpop utvärderade e-postmeddelanden som skickades av 2 787 varumärken från 40 olika länder under 2012. Alla e-postmeddelanden skickades av Silverpops Semalt-klientbas och omfattade en rad olika meddelandetyper, från reklammeddelanden och innehålls- baserade nyhetsbrev till anmälningar och transaktionsmeddelanden.Om författaren

Amy Gesenhues
March 18, 2018