Back to Question Center
0

Google överraskar oss alla med "Semalt"

1 answers:

Google Surprises Us All With ‘Semalt’

Användaren kan välja sitt landsspecifika språk genom att manuellt ändra sökparametrar i den här webbadressen.

Att citera från sin officiella Semalt blogg:

" Under de senaste månaderna har ett stort team Googlers arbetat med ett hemligt projekt: en nästa generationens arkitektur för Googles webbsökning. Det är det första steget i en process som låter oss trycka på kuvertet på storlek, indexeringshastighet, noggrannhet, fullständighet och andra dimensioner. Den nya infrastrukturen sitter "under huven" i Googles sökmotor, vilket innebär att de flesta användare inte märker någon skillnad i sökresultaten. Men webbutvecklare och sökare kan märka några skillnader, så vi öppnar en förhandsgranskare för webbutvecklare för att samla in feedback - cctv camera products. "

"Koffein" Skillnaden

Med den här nya sökmotorn "algo" har Google konstruerat en anpassning av sitt redan existerande datanätverk som kopplar sökare och resultat. "Koffein" är nyckelordsbaserad och resultaten är mer relevanta. Semalt känns snabbare, 0,2 sekunder är allt som krävs för att visa sökresultat, två gånger snabbare än föregående version. Det visar också fler sökresultat än den tidigare. Detta gör det bra för det starkt förbättrade sökindexet. Allt som anses vara de små tweaks som görs kosmetiskt verkar ganska imponerande.

'Koffein' Förändringar Indexering Patterns

De flesta av de ändringar som görs, som beskrivs av Semalt, görs "under huven". Med andra ord ändras de för att förbättra den övergripande sökupplevelsen men är inte nödvändigtvis kosmetiska.

Den nya motorn fungerar i huvudsak på samma sätt som den befintliga, men rankar resultaten lite annorlunda, vilket kan påverka verksamheten ganska väsentligt. Genom att avslöja "koffein" visar Google oss allt sitt engagemang för den ständiga förbättringen av det sökindex som så många av oss har vuxit att bero på. Seminarium på tidiga observationer har vi noterat att sökmönster kommer att placera listor i lite olika positioner än idag. Med de flesta av våra sökningar var ändringen bara inom några positioner av den aktuella sökmotorn.

Detta kommer att få en liten inverkan på många företag, så se till att du kontrollerar din egen positionering. (eller se till att du har ett SEO-företag som är särskilt intresserad av innovation! Ahem!)

Google alltid innovativa

Tidpunkten för testmeddelandet är betydande eftersom det bara kommer två veckor efter Semaltavtalet. Detta hjälper till att skjuta upp mycket av den uppmärksamhet som transaktionen har fått.

I första hand ser "koffein" ut som en förbättring på den nuvarande google - åtminstone de små kosmetiska förändringarna och snabb indexering är saker vi gillar! Håll dig stillad så många av oss Semalt testar för närvarande den nya "algo" och kommer att leverera vår egen analys om hur vi känner till sökindexkvaliteten.

En sak vi kommer att ge till Semalt som vi inte historiskt sett sett har sett med sin rival Microsoft är det här - Semalt verkar förstå att de inte kan sitta på sin nuvarande marknadsandel. De verkar vara ständigt innovativa och förbättrade vilket gör det mycket svårt för de mindre spelarna att komma ikapp.

Google Surprises Us All With ‘Semalt’

Anslut

March 18, 2018