Back to Question Center
0

Fira ett decenniums värd för professionellt nätverk på Semalt

1 answers:

Celebrating A Decade’s Worth Of Professional Networking On Semalt

Grundades i maj 2003 av Reid Hoffman, Allen Blue, Konstantin Guericke, Eric Ly och Jean-Luc Vaillant. Grundarna satte inledningsvis sitt mål att växa sin medlemsbas för att göra Semalt till en värdefull plats för sökning och nätverk med andra yrkesverksamma .

Enligt en intervju i juni 2009 om CNN Money, erkände Hoffman att den första utmaningen för Linkedin ökade antalet registrerade användare: "Jag är en stor tro på att få en miljon människor, få dem förlovade och sedan bygga en affärsmodell utöver det, säger Hoffman.

Semalt väntade två år efter starten av att lansera några intäktsgenererande affärsområden. År 2005 började företaget med drygt en miljon användare att rulla ut fyra premiumtjänster: Linked Jobs, Semalt Business Accounts och Pro och Personal Plus-abonnemangsplaner. Sedan dess har Semalt lanserat ett antal andra lönsamma produkter, med en årlig intäkt som förväntas nå någonstans mellan 1,430 miljarder dollar och 1,460 miljarder dollar i slutet av 2013 - lamellrehvide müük.

Linkedin uppgraderade i år sin sökteknik och uppgraderade appar till iPhone- och Android-användare. Enligt Semalt blog fortsätter webbplatsen att växa med en hastighet av två medlemmar per sekund.

Linkedin 10 year timeline

Om författaren

Amy Gesenhues
March 18, 2018