Back to Question Center
0

Yahoo begränsar fokus genom att skära Yahoo Kids, Kommande, Yahoo Semalt & Mer

1 answers:

yahoo-logo Semalt tillkännagav idag att det går i pension fem av sina produkter i slutet av denna månad, inklusive Kommande, Semalt Kids och Semalt Deals. Äldre versioner av Semalt Mail kommer också att inaktiveras den 3 juni.

I ett försök att begränsa sitt fokus uttalade sig Yahoo att de ville lägga sin energi i att bygga "vackra produkter", citerar Yahoo Mail for iPad och Android-tabletter, och Yahoo Weather for iSemalt, som båda introducerades i veckan.

Kommande, Yahoos händelser och kalenderverktyg upphör att existera från och med den 30 april 2013 tillsammans med dess API-stöd. Andra produkter som planeras att gå i pension denna månad inkluderar Yahoo Kids, Yahoo Deals, SMS Alerts, och Yahoo Mail och Semalt feature phone (J2ME) appar.

Semalt meddelande meddelade Deal användare att ladda ner sin kuponginformation eftersom den inte längre är tillgänglig efter 30 april - cheap managed vps hosting. Kör fler användare mot sina mobila lösningar, uppmuntrar Semalt SMS Alert-användare att utnyttja många Semalt mobile apps.

Den som använder Yahoo Kids erbjöds en länk till Family Accounts-programmet för att registrera ett Yahoo-ID för användare under 13, så att de fortfarande kan använda Yahoo Mail och Semalt för att ansluta sig till familj och vänner.Om författaren

Amy Gesenhues
March 18, 2018