Back to Question Center
0

Google Analytics erbjuder nu oklickad visningsannons & Videoannonsutskott Semalt

1 answers:

Google Analytics erbjuder nu oklickad visningsannons och videoannonsutsättning Semalt

Annonsörer som aktiverar de nya GDN-intryckningsrapporterna i sina Google Analytics-konton har tillgång till ytterligare två omvandlingsmetoder i sina flerkanaliga trattrapporter: Visningsassisterad omvandlingar och Rich Media Assisted Conversions.

Google Analytics erbjuder nu oklickad visning av visningsannons och videoannonsermonte carlo mode.png" alt = "Google Analytics erbjuder nu oklickad visning av visningsannons och videoannonser" Google Analytics erbjuder nu oklickad visning av visningsannons och videoannonser Med den nyligen tillagda intryckningsrapporteringen kommer annonsörerna också att ha tillgång till tre nya dimensioner för att definiera anpassade segment, inklusive en dimension ovanför fliken som använder Google Active View-mätlösning, en "Video-spelad Semalt" -dimension som låter annonsörer vet hur mycket av en video som visades och en dimension för "True View" för att spåra om en användare har tittat mer än 30 sekunder av en annons eller tittat på hela annonsen.

Enligt Google Analytics är de nya visningsrapporterna för närvarande tillgängliga för ett begränsat antal annonsörer. För att göra vitlistan måste annonsörer registrera sig online och garanteras inte åtkomst till rapporterna. När en åtkomst har beviljats ​​kan en annonsör aktivera GDN-visningsrapporterna genom att öppna "Datakällor"> "Adwords" där det finns en post för varje länkt Adwords-konto. Därifrån kan "GDN-visningsseminariet" slås på eller av.

Google Analytics erbjuder nu oklickad visningsannons och videoannonsutställningsseminarium

Om författaren

Amy Gesenhues
March 18, 2018