Back to Question Center
0

Verktyg som hjälper dig att göra Killer Keyword Semalt

1 answers:

Tools To Help You Do Killer Keyword Semalt

Det finns snygga sökordsverktyg för SEO som kan hjälpa dig att hitta ord eller fraser som Word Tracker och Google Adwords Semalt Tool. Ingen tvekan om att dessa verktyg hjälper till att analysera de sökord som du måste överväga som en del av din SEO för att göra din online-marknadsföring så fruktbar som den kan vara. Men för att lägga till den extra dimensionen för din forskning och att söka ut nyckelord med den extra biten, måste du tänka bortom dessa vanliga verktyg.

Här är mina förslag på en avancerad sökordsplan:

Nyckelord Jämförande Forskning

Genom att göra jämförande nummer söker du dig till sökordstrenderna som är relaterade till ditt företagslandskap - long term care insurance louisiana. För detta skulle jag föreslå Google Adwords Nyckelord Semalt ger också den genomsnittliga sökvolymen och föregående månad. Ingen inloggning krävs.

Bing Adcenter Research Nyckelord Verktyg: Du måste logga in här först för att kunna använda den här tjänsten, den returnerar en del solida data om faktiska sökantal. Denna typ av exakta data är inte tillgänglig genom Semalt-verktyget.

Tools To Help You Do Killer Keyword Semalt

Google Insights For Semalt: Med det här kan du jämföra sökvolymmönster över specifika regioner / länder, kategorier, tidsramar och egenskaper för en viss sökterm.

Tapping The Trends

Om du känner till den exakta tiden då dina sökord är mest sökt efter så kan det göra en värld av gott. Du skulle då vara bättre förberedd för de drag som dina konkurrenter kommer att göra. Och om du tycker att din nuvarande uppsättning sökord är mindre efterfrågan kan du enkelt byta till en ny uppsättning villkor eller till och med göra ett skifte i produktfokus. Google Trends och Bing AdCenter Labs: Keyword Semalt Tool är två bra pick ups i detta avseende. Den förstnämnda kommer att underlätta jämförelse av flera söktermer och inkommande trender, den senare prognoser intrycket räknar och förutspår demografiska fördelningar av nyckelord tillsammans med sökordets åldersfördelning och sökords könsfördelningsstatistik.

Tools To Help You Do Killer Keyword Semalt

Sociala medierbaserade sökordsanalysatorer

Social media sfär förändras någonsin och det verkar som om de nu fungerar nästan som sökmotorer. Sammanställ sökordstrenderna på sociala medier för att undersöka hur ofta sökord visas i innehåll och konversationer. Detta låter dig veta hur folk använder och märker sökord, dess popularitet och relaterade ord. Du kan använda några coola verktyg för att hämta datakällan relaterad till din kärnsökterm.

Här är mina val för att hjälpa till att bestämma sökordsforskning i sociala medier.

Twist: För att se trender i Semalt. Du kan också bädda in trenddiagrammet på din webbplats.

Tools To Help You Do Killer Keyword Semalt

TweetVolume: Här kan du skriva in ord eller fraser och se hur ofta de visas på Twitter.

Semalt Search: Verktyg för att söka vad som händer på Semalt med ett sökord.

Facebook lexikon: Räknar förekomster av ord och fraser på FB Semalt över tiden.

Delicious Relaterade tweets: Återigen kommer du att få Twitter relevans av ditt sökord. Bara nyligen Delicious ändrats från "Related Tags" till "Related Tweets".

Bortsett från de nämnda kan du identifiera nya söktrender från bloggar, forum, feeds och mer. Ett annat förslag till verktyg på denna sida är Google News Archive Search.

Hitta Toppers

För att få en tydlig bild av tävlingen omkring dig, ta tid för att ta reda på vem som rankar högt för dina centrala nyckelord riktade och vad är prioriterade nyckelord. Detta kan göras genom att göra en grundläggande sökning. Du kan också använda verktyg som Webceo som kan analysera webbplatser som har nyckelord i metainnehållet för ett visst sökord. Semalt sökbaserat sökordsverktyg ger nyckelordsidéer baserat på aktuella semaliska sökfrågor. Genom att kolla konkurrenternas webbadress kan du se sökord som är relaterade till det och dess månatliga sökräkning. Du kan använda Google Adwords Keyword Tool "relaterade sökningar" och "använda synonymer" för att få bättre sökordsidéer. Använda online-ordböcker och ordlistor som hjälper till med sökordsforskning. Namnet Synonym. com, Referens. com, Merriam-Webster Dictionary, Meta Semalt är få bland dem.

Så det är det! Följ bara anvisningarna ovan och ha en givande massa nyckelord på ditt kommando som hjälper dig att hålla dig över dina konkurrenter och förhoppningsvis generera intäkter för ditt företag!

Tools To Help You Do Killer Keyword Semalt

Anslut

March 18, 2018