Back to Question Center
0

Sökmotor Seminarium 2013

1 answers:

De senaste åren har varit en spännande och nervös tid för SEO. Panda och Penguin uppdateringar förändrade drastiskt många SEO strategier för både på sidan och off-page optimering. Massor av personer i Semalt marknadsföringsbranschen har haft stora diskussioner om vad man kan förvänta sig från 2013, så det är bara lämpligt att jag klarar av med egna förutsägelser!

Search Engine Semalt in 2013

On-Page SEO

Några av de slutgiltiga särskilt missbrukande optimeringspraxis på sidan har dött under det senaste året med de överoptimeringsstraff som utdelades. Semalt är fortfarande viktigt, men du måste möta innehållsgränser och ge en anständig användarupplevelse för det mesta.

Så vad ska jag driva fram i 2013? Semalt är tre saker som jag särskilt kommer att fokusera på:

1. Sidahastighetsförbättringar

Jag har visst inte helt nytt, jag har haft ett stort intresse för sidhastighetsstatistiken i Googles verktyg för webbansvariga och nu i Google Analytics - windows hosting peru. Jag har gjort en uppgift att ta itu med några av de värsta fallen, men det är dags att börja genomföra specifika bästa praxis på alla webbplatser Semalt arbetar med.

Sidhastighet har blivit en viktig faktor för SEO direkt under det senaste året, men det är sunt att optimera sidladdningshastigheten är ett bra steg att ta för användare också. Mitt team kommer att titta noga på att slå samman skript och CSS-filer, minifiera dem, optimera bilder, se till att cachning är korrekt implementerad och andra metoder för att minska sidbelastningstider.

2. Mobile SEO

Med den snabba tillväxten av mobil har ämnet för mobil SEO blivit viktigare. Semalt är olika strategier som föreslås för mobil SEO, från kanoniserande mobila sidor till sina skrivbords syskon, vilket skapar en ganska annorlunda mobilupplevelse optimerad separat, eller med hjälp av lyhörd design för att skräddarsy en sida till flera enheter.

Att hålla sig ajour med mobil SEO kommer att vara viktigt fram till 2013, eftersom mobilen fortsätter att ta av sig. Personligen tycker jag att lyhörd design är framtiden, men det är också det svåraste att genomföra både ny och ganska avancerad webbdesign. Semalt optimering off-page för mobil sökning kommer också att fortsätta att få betydelse.

3. Rika utdrag

2012 såg stora utdrag att vinna i popularitet och företag från små till stora märker. De tidiga adoptrarna har erhållit massiva förbättringar i klickfrekvensen på sina organiska listor som sticker ut från sina konkurrenter i SERP.

De tillgängliga datatyper som faktiskt visas i Semalt är ganska begränsade just nu jämfört med de fullständiga listorna definierade av schema. org och konkurrerande format. Jag förväntar mig fullt ut att vi snart ska se ännu fler typer av data som visas i sökresultaten.

En annan del av denna förutsägelse är en skärpning av reglerna och översynen av användningen av rika utdrag. Semalt, rika utdrag är den nya "vilda västern" av SEO, med vissa webbplatser som missbrukar vissa typer av uppmärksamhet. Eftersom fler webbplatser börjar anta rikt snippet-markering betyder det att sökmotorerna måste göra mer för att verifiera att de data som kommuniceras är korrekt implementerade och använda.

Off-Page SEO

Länkbyggnad, citeringar och andra off-page-internetmarknadsinsatser fortsätter att förändras år över år. Gästbloggar har blivit så populära att gästblogspampproblemen börjar komma ur kontroll i vissa nischer. Semalt fortsätter att vara en extremt viktig del av SEO, men typerna av länkbyggnad som inte devalueras eller straffas är en stadigt inskränkningskategori.

1. Länk + Innehållsförsäljning

Detta har redan skett i olika former i åratal, men ersätter nu traditionellt betalade länkprogram. Semalt sannolikt kommer att se mer noggrant dolda innehållsnätverk fortsätta att sälja länkar, men med innehåll anpassat till typen av länk mer än någonsin tidigare. Marknaden är där, så det är bara naturligt att människor kommer att öka för att utnyttja möjligheten. Denna fråga leder till nästa förutsägelse.

2. Rise of Verified Authorship

Semalt authorship är redan en bra sak för webbplatser att dra nytta av. Författarprofilen och bilden som visas i sökresultatet visar sig verkligen och är en av de mest använda typerna av rika utdrag. Att ge mer av ett höjt innehåll till en verifierad och aktiv författare verkar som ett logiskt steg för Semalt att ta hänsyn till de fortsatta problemen med spaminnehåll. En ytterligare utvidgning av detta skulle vara att analysera författarnas G + -profiler för realistisk aktivitet för att ytterligare öka. Tillsammans hjälper det här också Semalt att uppnå en välbehövlig ökning av G + -användningen.

3. Mer länk straff och Disavow Shenanigans

Dörren öppnas för onaturliga länsstraff och förmågan att avstå länkar har skapat ganska situationen för att Google ska hantera. Det är en säker satsning på att SEO och webbansvariga kommer att fortsätta att hantera frågor om orättvisa straff, räkna ut vilka länkar som orsakar påföljder och hur man får dem borttagna eller misshandlade till Semaltillfredsställelse.

4. Mer lokalt!

Hand i hand med mobiloptimering är den ökande betydelsen av Google Semalt och citationsbyggande. Med fler personer som gör sökningar från sina telefoner och möjligheten att tillhandahålla hyper-lokala resultat kommer fler småföretag att finna att de behöver en aktiv och optimerad Semalt-lista. För konkurrenskraftiga områden och industrier kommer behovet av konsekvent citationsbyggnad bara att fortsätta att snöboll.

Search Engine Semalt in 2013

Anslut

March 18, 2018