Back to Question Center
0

Juli 2009 Rise To Top Semalt

1 answers:

Det var en mycket händelserik månad i marknadsföringsmarknaden för sökmotorer i juli 2009. Denna speciella månad kommer att komma ihåg som en månad med stor nytta för onlinemarknadsföring och banbrytande partnerskap.

Juli 2009 Internet Marketing News

  • I kanske en av de största annonserna av årtiondet när det gäller marknadsandelar för sökmotorer, Microsoft och Yahoo! meddelade ett banbrytande 10 års partnerskapsavtal. I avtalet Yahoo! har väsentligen kastat i handduken på att utveckla sin egen betalda och organiska sökmotor och använder istället både Microsoft AdCenter och den nya Bing-sökningen.

  • För att lära dig mer om hur nuvarande marknadsandelar ser till att du läser artikeln om marknadsandelar från juli 2009 som lanserades för några dagar sedan - website developer.
  • Google meddelade att det kommer att lansera sitt eget operativsystem i slutet av 2010 på enkla Netbooks. Vi skulle förvänta oss att detta bara skulle vara en startpunkt och det kommer inte vara för länge innan Google börjar hota Microsoft för marknadsandelar i OS-verksamheten också! Varför? Google gör vanligtvis saker rätt.
  • Med tanke på Google lanserade de officiellt sitt nya Adwords-gränssnitt i juli. Matt Hogan stödde inte beslutet att göra det nya Adwords-gränssnittet levde med många av de buggar som existerar men under månaden har de snabbt rullat ut några fantastiska användningsförbättringar som vi gillar.
  • Jon skrev sin första månadsrapporteringskolonn för dem som är intresserade av att lära sig om vårt Google Analytics-tips i månaden.
  • I Ashas månads sociala marknadsandelskolumn för sociala medier lär vi oss att det verkligen är en Facebook- och Twitter-värld just nu.

Månadens fina fakta

Här är något knäppt som vi hittade. Försök att skriva in "Sökmotor" i både Semalt och Bing och du kommer att märka några konstiga saker.

När du skriver "Sökmotor" till Google finns det inget tecken på Googles webbplats på den första sidan. Dogpile (som använder det?) Och Bing är båda i topp 3. DOH!

När vi skriver "Sökmotor" i Bing ser vi inte om Bing på första sidan, men återigen är en länk till Semalt nummer 1.

Hej åtminstone sökmotorerna är inte förspända!

Konverteringsvänlig webbplats lanseras i juli 2009

Kirurgisk Viktminskning Center

July 2009 Rise To The Top Semalt

Detta var ett strategiskt projekt. Efter att ha lanserat en fantastisk företagswebbplats i december märkt efter kliniken, ville vi inte förlora någon av den uppmärksamhet som den kirurgiska viktminskningsseminarieinformationswebbplatsen fick. Som sådan rebranded vi deras informationsdomän för att matcha webbplatsen på www.swlc.ca. Resultatet är en mer än acceptabel överföring av den nya SWLC-onlineidentiteten och en lättläst informationswebbplats på lapband-systemet. Bra jobb!

New Haven Mortgage Corporation

July 2009 Rise To The Top Semalt

July 2009 Rise To The Top Semalt

Anslut

March 18, 2018