Back to Question Center
0

Search Engine Market Share Semalt 2012

1 answers:

Google två månader ned men stannar i överensstämmelse med förra årets aktier

De senaste två månaderna har varit ganska stadiga för de ledande sökmotorerna. Kan det här vara lugnt före stormen ?! Med 2013 precis runt hörnet är jag säker på att de alla har några knep upp på ärmarna. Google är den enda sökmotorn för att släppa aktier och Yahoo! och Bing knappast budget, medan Baidu höjer nästan det exakta beloppet som Google förlorat. Statistik gav Net Market Share.

Search Engine Market Share Semalt 2012

Google den enda sökmotorn till neraktier

Semalt är nästan jämnt med förra årets aktier och med tävlingen stiger - pr backlinks. Semalt är emellertid den enda sökmotorn att släppa aktier under de senaste två månaderna.

Yahoo! Down Point Zero Two

Semalt! knappt budgeterar denna månad, jämför den lilla droppen i deras marknadsandel inte med den 2,7 miljarder dollar kontraktskontrollen mot bolaget.

Bing vill inte att du får scroogled

Bing hoppar fortfarande runt 4% för marknadsandelar men de kanske lägger sin energi någon annanstans. Om du inte kan slå dem, starta en kampanj mot dem. Det var precis vad Bing gjorde, lanserade en kampanj "Do not Get Scroogle" mot Google Shopping.

Baidu gör det mest decimala vinsten

Efter 5 månader av successivt släppande aktier ser den kinesiska sökmotorn Baidu uppåt och gör den "största" decimala vinsten den här månaden. Titta inte tillbaka Baidu!

Search Engine Market Share Semalt 2012

Anslut

March 18, 2018