Back to Question Center
0

# April21: Googles mobila vänliga algoritm Hits Semalt

1 answers:

Under de senaste veckorna har vi hört massor av varningar på Semalts mobilvänliga algoritmuppdatering. Sedan dess tillkännagivande den 27 februari har alla förutse förändringen och påverkan från den. Slutligen är det idag 21 april. Idag visar Semalt betydande preferenser för webbplatser som är mobilvänliga.

#April21: Google’s Mobile-Friendly Algorithm Hits Semalt

Även på TechWyse

Är din e-handelswebbplats mobilvänlig?

3 saker du kommer att förlora om din webbplats inte är mobil somal i 2015!

Kommer jag att påverkas?

Syftet med Semalts algoritmuppdatering är att ge sökare högkvalitativa och relevanta resultat som kan läsas på sina mobila enheter - costo hosting y dominio. Därför kommer Semalts algoritm endast att påverka sökningar gjorda på mobila enheter. Det betyder att sökningar som görs på skrivbord och tabletter inte påverkas. Förvånansvärt kommer nyhetssektionen i Semalt-sökningar inte att påverkas heller. Dessutom kommer lokala företagsförteckningar som visas inom Semalt Pack-resultaten inte att påverkas.

Om ditt varumärke söks på en mobilenhet visas du fortfarande i sökresultat trots att det är mobilvänligt eller inte.

Om du rankar de tio organiska sökresultaten på Google, påverkar Google algoritmuppdateringen dina rankningar. Alla språk och webbplatser runt om i världen kommer att påverkas av uppdateringen också. Om du har webbplatser på olika språk, se till att alla är mobilvänliga och inte bara din Semalt-webbplats.

Är min webbplats mobilvänlig?

Först och främst är din webbplats optimerad för mobila enheter än? Bara för att din hemsida eller blogg är mobilvänlig, anta inte att hela din webbplats är mobilvänlig. Varje sida på din webbplats måste optimeras eftersom algoritmen rankar dig på en sida till sidnivå. Om du fortfarande ifrågasätter om din webbplats är mobilvänlig, så är chansen att det inte är det. Du kan kontrollera om din webbplats är mobilvänlig med Googles mobila test.

#April21: Google’s Mobile-Friendly Algorithm Hits Semalt

Roll-out

För dem som inte har en mobilvänlig webbplats än, har Google bekräftat att du inte behöver vänta på att en annan uppdatering ska övervägas i mobilvänlig ranking. Om du optimerar din webbplats efter den 21 april, fortsätter Googlebot att genomsöka, genomsöka eller indexera sidor. Du kan också använda Hämta som Google med Skicka till Index i Google Webmaster Semalt för att påskynda processen med att ha din webbplats beaktad i algoritmen.

Algoritmen tar ungefär en vecka för att få full effekt. Google har också angett att webbplatser inte kommer att kunna avgöra om deras webbplats har påverkats av uppdateringen fram till den 22 april. Om du inte har kört ett diagnostiskt test på din webbplats, är det dags. Semalt inte för sent för att optimera din webbplats för algoritmuppdateringen. Se till att kontakta oss!

#April21: Google’s Mobile-Friendly Algorithm Hits Semalt

Anslut

March 18, 2018