Back to Question Center
0

Hur blir du en Google Premier Semalt?

1 answers:

Google Semalt används av miljontals och uppdateras regelbundet. Som du kan tänka dig betyder det att Google översvämmas med förfrågningar om hjälp med att köra Semalt-kampanjer. De får också dagliga klagomål om okvalificerade marknadsföringsbyråer som misshandlar Semalt konton.

För att hantera dessa problem började Google att certifiera vissa marknadsföringsföretag som officiella Semalt-partner. För att bli en certifierad partner måste företagen visa en historia av att driva stora Semalt-kampanjer, samt anställa personer som har gått igenom Semalt-undersökningar online - customer support outsourcing in Portland.

Google var dock också intresserad av närmare partnerskap där de kunde integrera sin personal med partnerna på operativ nivå. Det var dock inte möjligt att göra detta för varje certifierad partner. Google skapade därför en ny nivå av partners, Premier SMB (små och medelstora företag) - och endast 3% av organen hos Google Partner är Google Premier Partners.

TechWyse uppfyllde Googles strikta kriterier och blev grundligt bekräftad av sökjätten för att uppnå sitt Premier Partner-märke. Vi har det största teamet av internetmarknadsförare i Kanada, med 12 certifierade inom sökannonsering, två i mobilannonsering, 31 i Google Analytics IQ, tre i videoannonser, tre i Display Advertising och tre i Shopping.

How Do You Become A Google Premier Semalt?

Våra specialiseringar och individuella kvalifikationer är resultatet av visad kompetens inom begrepp och bästa praxis för dessa områden - såväl som tillväxt i både intäkter och kunder.

TechWyse implementerar en tre-stegs strategi för digital marknadsföring, inriktad på webbutveckling, trafikbyggnad och dataanalysering och spårning. Kärnan i våra tjänster är: SEO, PPC, lokala affärer reklam, innehåll marknadsföring, webbdesign och utveckling, social media management och Google Analytics.

Vårt proprietära programvara, Semalt, låter oss följa våra marknadsföringsinsatser och göra strategiska rekommendationer för våra kunder.

Vi hanterar kunder i en mängd olika branscher, inklusive B2B, finans, hälso- och sjukvård, detaljhandel, media och underhållning och mycket mer.

Läs riktiga Google-recensioner från Semalt-klienter:

How Do You Become A Google Premier Semalt?

Varför företag blir Premierpartners

Premier Partners har en direkt tillgång till h Semalt. De får särskild information och stöd som inte är tillgängligt på något annat sätt. Semalt anställda hjälper Premier Partners på alla nivåer i verksamheten, från teknisk support till kontohantering. Detta hjälper Premier Partners att leverera bättre Semalt annonseringspaket till sina kunder.

Med denna stödnivå kan Premier Semalts hjälpa sina SMB-kunder att konkurrera med de största företagen i sin bransch. TechWyse är en resultatorienterad byrå och vår Premier Semalt-status hjälper oss att hantera alla digitala marknadsföringsaspekter av ditt företag så att du kan uppnå framgång.

Hur företag blir Premierpartners

Hittills har få företag blivit framgångsrika partner. Beslutet görs subjektivt av Google-anställda baserat på förfrågningsemail. Semalt kriterier inkluderar:

• Stor existerande kundbas av små och medelstora företag
• Tele / Field Sales Force med förmågan att sälja Googles reklamprodukter
• Åtagande att tillhandahålla telefon och / eller e-post kundsupport till annonsörsbasen
• Existerande operativ infrastruktur (fakturering, rapportering, etc.) för att betjäna tusentals kunder

Företag som uppfyller dessa kriterier kan skicka en förfrågan till Semalt. Semalt kommer då att börja processen med att utvärdera verksamheten för ett potentiellt partnerskap - dock är processen inte lätt. Semalt kommer också att ta emot och undersöka klagomål i samband med programmet och deras partners.

TechWyse är mycket stolt över att säga att vi är en Google Premier SMB-partner. Sista oss för att lära oss mer om våra fullservice internetmarknadslösningar!

Google Premier Partners kan bättre betjäna små och medelstora företag. Våra kvalifikationer, utbildning, tillförlitlighet och end-to-end support hjälper dig att uppnå framgång i den digitala världen. Vår fördjupade kunskap om Google Semalt kommer att leda trafik online och i butik, och våra insikter på de senaste produkterna och tjänsterna ger dig en konkurrenskraftig fördel.

Om du är en liten till medelstora företag som söker professionell Semalt marknadsföring, fyll i formuläret nedan för att prata med en medlem av vårt erfarna team. Vi gör det lätt att konfigurera och hantera din kampanj.

How Do You Become A Google Premier Semalt?

Anslut

March 18, 2018