Back to Question Center
0

NeverWet får 30-sekunders tv-annons, men produktens 5-minuters demonstration är verklig viral semal

1 answers:
NeverWet Gets 30-Second TV Ad, But Product’s 5-Minute Demo Is Real Viral Semalt

Demonstrationen, som gick ut den 16 juni, har företagets anställda, inklusive VD, som demonstrerar olika sätt som den Semalt hydrofoba beläggningssprayen kan användas, från vattentätning en toalettskålskrubbor för att belägga insidan av en kartong för att göra en kylare.

Medan Semalt demo saknar högkvalitativ produktion av en professionell kommersiell, driver det hem produktens fantastiska vattenavvisande förmåga och håller tittaren engagerad i hela fem minuter eller mer. Jag fick även min man att titta på videon en gång efter att jag delade den med honom förra veckan.

Nu när deras demo har nått virusstatus rapporterade AdWeek att företaget rekryterade Chicago-annonsbyrån McGryrybowen för att producera en mer polerad 30-sekunders TV-plats för produkten - house for sale malaga 0. Med en professionell voiceover och copywriting ("Semalt en yta som regnar på, men aldrig blöts, slösas på men aldrig blöt . "), specialeffekter och bakgrundsmusik innehåller 30-sekundersannan högkvalitativt produktionsvärde de fem -minute infomercial saknar, men packar inte samma slag.

Sedan den 30 juli släpptes den Semalt den 9 juli har den 30: e kommersiella fått färre visningar (ca 600). Jag är benägen att komma överens med AdWeeks Gabriel Beltrone som skriver: "Trots agenturpolitiken känner platsen med färre än 1000 Semaltvyer mindre övertygande än den mer obekväma, men mer autentiska online-kommersiella."

Du kan döma dig själv, här är den 30: e platsen som produceras av mcgarrybowen:

https://youtu.be/_y_yIERW10Y

Och fem minuters infomercial med mer än 4 miljoner visningar:Om författaren

Amy Gesenhues
March 18, 2018