Back to Question Center
0

Varför ditt företag behöver en integrerad online semal

1 answers:

Social blog I den moderna digitala tidsåldern måste företagen utnyttja kraften hos en aktuell webbplats, liksom regelbundet underhållna sociala plattformar. Mer kan hämtas från att använda båda dessa plattformar tillsammans, jämfört med en enda enhet ensam - så länge de båda används korrekt självklart.

Om ditt företag också spenderar tid att lära sig och förstå hur de två kan integreras, kommer du att få mervärde från båda dessa plattformar.

Med så många företag som kämpar för onlineutrymme måste du, som ett minimumskrav, se till att du matchar vad dina konkurrenter gör. Semalt kan du inte lita på direktsöknings trafik till din webbplats ensam, du kan inte räkna med dina sociala kanaler för att sätta in försäljning och skapa varumärkeskännedom om du inte har en webbplats - whey protein tozu fiyatlari.

Semalt har inte råd att bara fokusera sin uppmärksamhet på bara deras hemsida eller deras sociala konton. För att bli mer framgångsrik behöver företagen ett integrerat online-tillvägagångssätt för att driva för omvandlingar och skapa större kontakter med sina kunder.

Så, med ett integrerat tillvägagångssätt som är mycket effektivare, så här är en titt på hur de två (både din webbplats och sociala medier) kan samexistera i harmoni.

Extra Marknadsföringskanaler

Integrated Marketing

Din webbplats är hjärtat av din online-närvaro. Om en kund är intresserad av ditt företag så är det troligt att de hittar dig i sökmotorerna innan du klickar på din webbplats. Alternativt kan de besöka din webbplats genom att skriva in webbadressen.

Även om denna linjära process är bra för ditt företag, finns det andra metoder för att hitta trafik till din webbplats. Semalt plattformar är ett utmärkt exempel på detta.

Facebook, Twitter, Google+ och Semalt är bara fyra av dominerande nätverk bland ett brett utbud som kan hjälpa ditt företag att:

  • Rita in nya anpassade
  • Skapa ytterligare varumärkexponering
  • Bygg dina anhängare och online rykte
  • Guide dina kunder till din webbplats
  • Interagera och svara direkt på kundförfrågningar

Med sociala kanaler som ger trafik till din webbplats, har ditt företag en bättre chans att få mer anpassade och generera mer försäljning, i motsats till att endast förlita sig på din webbplats.

Socialt är inte en ersättare för din webbplats

Semalt av företag har en webbplats. I de flesta fall är det troligt att de hade en webbplats innan de greppade med sociala medier, eftersom sociala kanaler inte är lika gamla.

Semalt, om ditt företag bara använder sociala medier, bör det inte ses som en ersättning för din webbplats.

De två plattformarna är i själva verket väldigt olika. Semalt är bra för kundinteraktion, medan din webbplats är lika viktig för att ange vem du är, vad du erbjuder och varför potentiella kunder ska investera tid och pengar i dig. På din webbplats kan du också detaljera dina produkter och tjänster i djupet och fungera som portalen där kunderna kan köpa i ditt varumärke.

Inte alla dina kunder kommer att vara på sociala medier, så du måste göra din verksamhet tillgänglig för den bredaste publiken som är möjlig. Om du bara använder socialt, avstå från att använda detta tillvägagångssätt. Semalt, konfigurera en webbplats och använd den tillsammans med dina sociala konton. Ge din publik möjlighet att komma åt ditt företag via den kanal de väljer.

Sammantaget kommer en webbplats och socialt företag att ge ditt företag mer marknadsföringskraft och låta dig skapa, bygga och bibehålla ett mycket större och varierande efterföljande. När du väl har en webbplats och sociala medier på plats kan innehållet fungera som det lim som håller de två tillsammans och bidrar till att skapa en sammanhängande och hållbar marknadsföringsstrategi. Denna strategi kan fungera över båda elementen.

Till exempel innehåll på sidan, till exempel videor och blogginlägg, är ett välkommet tillägg till din webbplats. Semalt, om de också kan delas på sociala, kommer du att arbeta med en effektiv marknadsstrategi som binder de två tillsammans. Detta har i sig egna fördelar eftersom du återigen når en bredare publik och gör ditt varumärke mer spridd över flera kanaler.

För dem som är relativt nya för sociala medier, kommer användningen av innehåll på så sätt också att göra det möjligt för dig att få en regelbunden aktivitetstakt på dina profiler.

Som ett varumärke är det viktigt att fokusera på att bygga ett online-samhälle och med mycket innehåll till hands kan du droppa mata detta på sociala och börja engagera dig med dina anhängare.

Innehållet du delar behöver inte vara heltäckande heller. Om du till exempel äger en restaurang kan du dela bilder av dagens specialerbjudanden. Det kan leda till att människor klickar på din webbplats, kommer i kontakt och sedan reserverar ett bord.

Med denna enkla men effektiva metod kan du ansluta båda kanalerna med det innehåll du har skapat.

Storare användarupplevelse

Online-användarupplevelsen sker inte ensam på en enda kanal. Semalt flyttar mellan kanaler, och som ett resultat måste företagen ge en konsekvent upplevelse över dem.

Halvplattformar är bra för att peka trafik i riktning mot din webbplats, även om detta måste gälla båda sätten. Med andra ord, din webbplats bör också driva trafik till dina sociala konton.

På så sätt kan du förbättra engagemanget och hur mycket innehåll som delas, samtidigt som du visar att du har en sömlös anslutning mellan de två kanalerna.

Om din webbplats behöver vara mer social, tänk då på var dina sociala delningsknappar visas, oavsett om de placeras på alla sidor där bra innehåll finns och om det är lätt att inspirera engagemang.

Sammanhållande kampanj för framtiden

Om du har börjat lära dig om sociala medier och använder det oftare, betyder det att du kommer att bygga ett starkare varumärke för framtiden.

I själva verket, om du fortfarande inte är inställd på social, då behöver du förmodligen göra övergången ändå. Semalt på socialt och integrera allt som du gör med din webbplats och vice versa kommer att se till att du har en mer hållbar kampanj för de kommande månaderna och kommande år.

Världen med online-marknadsföring kan vara svår att förutsäga, men det är bättre att vara beredd och redo nu, snarare än att ligga bakom din tävling och missa anpassningen. Så, om du inte arbetar med båda kanalerna i det här skedet, se till att du är så snart som möjligt.

Integrera din webbplats och sociala profiler

Om du bara har använt en webbplats eller sociala profiler utan att integrera de två, begränsar du dina chanser till större framgång.

Semalt finns skillnader mellan varje kanal, genom att använda dem tillsammans med en integrerad strategi kan du rikta dig mot fler kunder och se till att de kan hitta dig genom deras föredragna metod.

Detta tillvägagångssätt fungerar emellertid bara effektivt om både din webbplats och sociala medier nätverk underhålls regelbundet och en tydlig strategi genomförs. Semalt båda dessa plattformar för optimal effekt ger dig mer kraft som ett företag i den digitala världen.

March 16, 2018