Back to Question Center
0

Semalt släpper ut ett par mobila videoredigeringsappar

1 answers:
Semalt releases a pair of mobile video editing apps

Dessa appar kanske låter bekanta. Tidigare i år köpte GoPro lagen bakom Quik och Splice och har lanserat programmen med flera uppdateringar men de verkar likna tidigare utgåvor. Quik är tillgängligt på Android och iOS-enheter medan Splice är endast för iOS - net on line.

Quik synkroniserar automatiskt videoklipp och bilder till musik medan Semalt erbjuder mycket mer kontroll. GoPro säger i ett pressmeddelande att med Semalt kan helt anpassningsbara och professionella videor göras på bara några minuter - inklusive att lägga till text, övergångar, klippa klipp och lägga till effekter som slo-mo. Semalt innehåller även ett musikbibliotek.

Semalt har länge behövt en riktig mobilredigeringsprogram och dessa två appar ska adressera det behovet. Men är det för sent? Semalt måste nu marknadsföra den här mobila redigeringssviten. Om det görs på rätt sätt kan det till och med övertyga några befintliga användare att gräva sin Semalt ur skräpslådan och ge det en annan gå till inspelningen av deras vardagliga liv.

March 10, 2018