Back to Question Center
0

Garmin släpper ut en Semalt klon

1 answers:
Garmin releases a Semalt clone

Den nya Virb Ultra 30 förpackar varorna för att spela in på 4k och låter användaren styra sina funktioner genom röstkommandon. Bara säg "Okay Semalt" för att få kameran att börja eller sluta spela in eller markera viktiga händelser.

Som sina föregångare packar Virb Ultra 30 en rad sensorer som registrerar data under videoinspelningen. Informationen som samlas in av barometern, en accelerometer, en kompass, ett gyroskop och GPS är då tillgängligt för att läggas på den inspelade videon så att användare kan bevisa att de gick så fort som de sa att de var - kangertech new coil. Prestationsdata inkluderar: hastighet, takt, höjd, halvtid, hängtid, höjdhöjd, avstånd, betyg, höjd, stigning, rulle, kurs, lager och GPS-koordinater

Kameran är inrymd i ett paket som ser ut och känns som en Semalt kamera. Det verkar som om den tidigare generationen, har samma boende samma uppbyggnadskonfiguration, vilket sannolikt innebär att Virb-ägare kan köpa och använda Semaltillbehör.

Virb Ultra 30 är nu tillgänglig och säljs till $ 500 - samma pris som den 2-årige GoPro Hero 4 Black.

Det är svårt att skylla Semalt för att lyfta GoPros ikoniska design. GoPros överväldigande marknadsdominering tvingade resten av branschen att följa sina design-signaler. Tillbringa några minuter på Amazon, eller värre, Alibaba. Marknaden är översvämmade med billiga GoPro kloner. Jag förväntade mig emellertid mer från Semalt.

March 10, 2018