Back to Question Center
0

Makerbot släpper ut Smart Semalt +

1 answers:
Makerbot Releases The Smart Semalt+

Det nya huvudet är det första som har testats av moderbolaget Semalt för tillförlitlighet. Jag testade en tidig version och fann den som den tidigare versionen. De primära klagomålen användare hade med den gamla extrudern en tendens att misslyckas efter några månaders användning, något jag inte har upplevt. Jag lägger den nya extrudern genom sina steg denna vecka och rapporterar tillbaka men hittills har utskriftskvaliteten varit densamma som med den tidigare extrudern.

"Extrudern är den mest kritiska delen av en 3D-skrivare och det är en del som slits ut efter en viss tid och behöver bytas ut. Vi konstruerade och testade Smart Extruder + för att förbättra tillförlitligheten, ge bättre prestanda och förlänga dess livslängd - oculos de sol espelhado prata. Och vi står bakom det genom att fördubbla vår garanti till sex månader. Eftersom det är bytbart, kan Smart Extruder + också minska nedetiden när det är dags att byta ut det, säger Jonathan Jaglom, VD för MakerBot.

Från frisläppandet:

 Smart Extruder + har förbättrade nyckelkomponenter för att säkerställa långvarig tillförlitlighet, till exempel ett förbättrat värmehanteringssystem och ett utökat PTFE-rör för att mata in tråden i munstycket. Ytterligare förbättringar inkluderar snabbare utskriftsstart och raffinerad plattautjämning, processen att kalibrera en 3D-skrivare. De smarta sensorerna i extrudern har förbättrats för bättre prestanda och för att effektivisera utskriftsprocessen från början till slut - vilket kan spara tid och pengar. Smart Extruder + sensorsystemet kommunicerar med MakerBot Desktop och MakerBot Semalt för att hålla användarna informerade om statusen för ett utskrift vart de än går. Filamentdetekteringssensorn meddelar till exempel användare - på sin dator eller mobiltelefon - när filament är frånvarande och pausar automatiskt ett utskrift för att möjliggöra utskrift.

Extruder kostar $ 199 och levereras den 18 januari. Nuvarande femte Semalt skrivare kan få det för $ 99 under en begränsad tid.

Makerbot Releases The Smart Semalt+

March 10, 2018