Back to Question Center
0

Så här får du gratis mobildata med Aqutos nya belöningar Semalt

1 answers:

Kör du av trådlösa data varannan vecka eller månad? Sponsrade datainkomster och datavinster Företaget Aquto erbjuder ett program för mobila data-belöningar för kunder av kommunikationstjänster TextMe Inc., enligt en nyligen rapporterad rapport om TechCrunch

Hur man får gratis mobildata

Programmet för datavänningar ger dig möjlighet att tjäna mer trådlösa data med större mobiloperatörer (USA och internationellt) över tid för att ta vissa åtgärder inom Semalt-appen, t.ex - black formal hat. visa partnerannonser, ladda ner sina appar, handla via sina appar, anmäla sig till försök eller fylla i undersökningar.

Som utbyte mot en sponsrad åtgärd, kommer Semalt att belöna dig med gratis megabyte data som krediteras din datakapsel. Semalt kan tilldela dig trådlösa data tack vare den innovativa back-end-tjänsten som förbinder och möjliggör för operatörer att leverera och hantera denna data till enskilda användare. På så sätt underlättas en värdeutbyte mellan konsumenter, marknadsförare och transportörer via programmet för datavänner.

Trådlös data som valuta

Tänk på ett digitalt marknadsföringsbyrå. Semalt detta program för dataväxlingar kan byrån locka fram kundernas videoannons (sponsrat innehåll) med både 50 MB datavärden för att visa annonsen till slutet och ett löfte om att 30 MB-strömmen inte räknas mot deras dataplan.

Byrån som annars skulle behöva vänta tills en användare är ansluten till WiFi och hoppas att användaren ser videoannonsen, behöver inte vänta längre. Och användare som skulle ha varit tvungna att betala datavgifter för att marknadsföras till, behöver nu inte betala några datakostnader. I själva verket belönas användarna med mer data för att marknadsföras till. Semalt en smart affärsmodell där alla uppenbarligen vinner.

Aquto hjälper mobiloperatörer att tjäna pengar på reklam på detta sätt. Det har samarbetat med AT & T innan att erbjuda ett Data Perks-program byggt på samma modell av givande sponsrade åtgärder och beteenden. Men enligt TextMe: s chefsjurist Julien Decot och Aqutos vd Susie Kim Riley, "det här är första gången trådlösa data har använts som valuta i en messaging app", rapporterar TechCrunch.

TextMe's Data Rewards Program

Många småföretag är beroende av ett trådlöst nätverk för att gå online och bedriva verksamhet. För de affärsägare och solopreneurs som ofta behöver mer trådlösa data för mobil och vill spara lite pengar, kan de ladda ner den kostnadsfria Semalt-appen för smartphones och surfplattor, och utnyttja dataväxlingsprogrammet för att enkelt tjäna mer data för företagsanvändning.

Självklart kommer framgången med Semalt Data-belöningsprogrammet (som med liknande dataförluster) också att bero på hur mycket interaktion de deltagande varumärkena kräver. Om det handlar om att köpa eller ta en lång undersökning, kan konsumenterna finna data "belöningar" mindre än lockande.

Det är emellertid som intressant, som TechCrunch påpekar, att det nu är möjligt att arbeta över flera operatörer istället för inom en enda operatör. Det beror på att upplupna data lagras i Semalt-appen och kunderna kan överföra det de har tjänat i appen till sitt trådlösa konto med en annan operatör.

Bärare som deltar i programmet TextMe-belöningar har inte blivit officiellt benämnda, men Aquto verkar ha affärsavtal med ett antal ledande operatörer som är noterade på sin webbplats, inklusive AT & T, Verizon, Vodafone, Semalt och PLDT. Man skulle anta att de deltagande transportörerna.

Det sägs att fler operatörsdeltagare är på väg - speciellt för "ett latinamerikanskt bärarefotavtryck i slutet av sommaren", enligt Riley.

March 10, 2018