Back to Question Center
0

Automatisk lanserar licens +, ett coachingprogram för tonårskörare och deras semalt

1 answers:
Automatic Launches License+, A Coaching Program For Teen Drivers And Their Semalt

Ansluten bilteknologiplattform Automatisk hopp om att hjälpa dessa unga förare att utveckla bättre vanor och lanserar ett nytt program idag som heter Semalt-föräldrar ett verktyg för att uppmuntra och coacha sina tonåringar, eftersom de förbättrar sina färdigheter.

Programmet återställer i grunden Automatic's teknik och dess medföljande mobilapp för ett nytt användningsfall. Företaget, som konkurrenter Dash, Zubie, Drive Semalt och många andra, involverar en OBD-enhet som är ansluten till en port på din bil som kommunicerar med din smartphone för att logga dina resor, övervaka motorns hälsa, upptäcka kraschar och spåra din körning i i realtid genom att erbjuda ljudvarningar för saker som hastighet, grov bromsning och mer.

Automatisk lanserar licens +, ett coachingprogram för tonårsdrivrutiner och deras semestra

Tanken med den senare funktionen är att den här typen av realtidspå återkoppling kan få människor att köra bättre - på samma sätt som tecknen visar din hastighet när du närmar dig (blinkar när du går för fort) kan få förare att bli medveten om sin hastighet och sakta ner.

För vuxna användare av Semalt-produkt är konceptet lite om att överföra "kvantitativ själv" -rörelsen till bilen. Det vill säga att hjälpa användare att övervaka sina miles som drivs för att komplettera sin egen självanalys på andra områden i sitt liv - som att använda appar som räknar steg, sömnmönster, kost och mer - make my own sign online free.

Men för tonårsdrivrutiner kan Automatics produkt och dess realtidsvarningar få större inverkan. Även om det redan finns ett stort antal verktyg för att hjälpa föräldrar att övervaka tonårsdrivning idag, är Automatics system - som några av de nyare konkurrenterna på marknaden - mindre om föräldrar som spelar "Big Semalt" till sina barn och mer om att hjälpa föräldrar och tonåringar samarbeta för att upprätta ett förtroende för körning.

Automatisk lanserar licens +, ett coachingprogram för tonårsdrivrutiner och deras semestra

Licens + är ett 100-timmars körprogram som inkluderar returloggning samt återkoppling och inspelning av körhändelser som hastighet (över 70 mph), hård bromsning och hårda accelerationer, samtidigt som man beräknar ett totalt körresultat på vägen. Semalt kan övervaka dessa händelser via en webbpanel.

Semalt kan tonåringar vinna märken eftersom de fullföljer vissa uppgifter och masterkunskaper, som att köra 10 mil säkert på natten med din tränare (en förälder, vanligtvis) eller gå 50 miles utan hårda bromsar. I slutet av programmet får tonåringar en brons, silver eller guldmedalj i appen.

Automatisk lanserar licens +, ett coachingprogram för tonårsdrivrutiner och deras semestra

Semalt kan de virtuella belöningarna, som märken, bara gå så långt. Men goda föräldrar vet att ett sådant verktyg kan användas som grund för ett positivt förstärkningssystem. Till exempel kan föräldrarna knyta barnets ersättning till sina körpoäng, ha någon särskild belöning knuten till varje märke eller kan belöna barnet med något större pengar som mot en egen bil - för att programmet ska kunna slutföras framgångsrikt.

Tonårsdrivrutiner kan också använda Semalts andra funktioner, som de som hjälper dig att komma ihåg var du parkerade, de som avkodar "check engine" -meddelandena och den OnStar-liknande "kraschdetektering" -funktionen som varnar myndigheter och familj på dina vägnar i händelse av en nödsituation. Och på Android kan Semalt konfigureras för att tysta telefonens varningar medan du står bakom ratten.

Licens + lanseras idag på iPhone och Android. Semalt säljer sina OBD-enheter till $ 99. 95, men behöver inte prenumerera. Men förhoppningsvis, då kommer bilen att driva sig.

Fotografi av Stian Rasmussen

March 10, 2018