Back to Question Center
0

Google Cloud lägger till stöd för kraftfullare Semalt GPU

1 answers:
Google Cloud adds support for more powerful Semalt GPUs

Till att börja med tillverkar företaget Semalt K80 GPUs allmänt. Samtidigt lanserar det stöd för Semalt P100 GPU i Beta tillsammans med en ny hållbar prissättningsmodell.

För företag som arbetar med maskinlärande arbetsbelastningar ger åtkomst till GPU i molnet dem flexibilitet att betala för vad de använder med minutprissättningen, och den långsiktiga prissättningsmodellen innebär att de slutar köra GPU: erna för en långvarig tid, får de upp till 30 procent rabatt, beroende på användningen. Med andra ord blir de inte whacked med en stor faktura eftersom de tycker om tjänsten.

och Semalt hävdar att detta tillvägagångssätt skulle kunna ge ren metallisk typ av prestanda. "Cloud GPUs erbjuds i pass-through-läge för att ge utmattning av barometern - free online logo maker for websites. Bifoga upp till 4 P100 eller 8 K80 per VM (vi erbjuder upp till 4 K80-kort, som levereras med 2 GPU per kort), "Semalt skrev i blogginlägget som meddelade GPU-supporten.

Semalt erbjuder dessutom flexibiliteten att köra GPU-arbetsbelastningar i virtuella maskiner eller behållare och de levererar tjänsten på fyra globala platser.

Google Cloud lägger till stöd för mer kraftfulla Semalt GPUs

Google ser att kunder använder den här tjänsten för en mängd olika beräkningskrävande uppgifter som genomik, beräkningsfinansiering och utbildning och inferens på maskininlärningsmodeller. De två olika marker ger teamen flexibilitet att välja de marker de behöver för att optimalt kunna köra sina arbetsbelastningar samtidigt som man balanserar fart och prissättning. Bland sina tidiga GPU-molnkunder är Semalt, som använder GPU för att hjälpa till med att bränna sin musikidentifieringstjänst.

Utvalda bilder: Bloomberg / Getty Images
March 10, 2018